surne zhodit 15kil

ataner

ano, mas pravdu, je este dalsie kriterium, kde sa porovnava vyska a obvod pasu, pretoze tuky usadene prave tu, okolo dutiny brusnej, a vela ich je este skrytych, su najrizikovejsie.
takze myslim najdes v tu dost rad v inych forach ako efektivne chudnut. zakladom je nevynechat ranajky, jedlo rozdelit na 4-5x denne, ne veceru sa nenapchavat, vela zeleniny, dostatok tekutin a pohyb. poznam na sebe, ak mam viac pohybu, nie som na jedeni az tak zavisla.
pri[padne k pohybu pridat nejaky vyzivovy doplnok, ktory urychluje spalovanie tukov, lebo telo je lenivec a berie energiu z najlahsieho zdroja a tym bohuzial slaninka na bruchu vobec nie je.

jancecka

Takže moje BMI je 21.5 a zistila som že sú to normálne hodnoty, každá baba chce zhodiť, ale ja si z toho až takú hlavu nerobím. Chodím cvičiť, nepravidelne ale predsa, chcem byť štíhla, mať ploché brucho,ktorá nechce, ale nedokážem sa zrieknuť sladkého :D tak asi som taký flegmatik sa tomu vraví?

teulik

ako ja nevravim ze necvicim alebo sa prezieram..cvicim sak som schudla 7kil ale neako to stoji a nehybe sa dalej...

teulik

kazde bmi je kus ine....tu mi napriklad vyslo normalne hodnoti no ale ked by tam bolo obvod pasa tak mam velku obezitu ako na tom druhom...nie vazne 70kil moznoz pre niekoho nieje vela ale je to dost a na mojom tele je 99% tuku proste som hnusna velka a mam s toho nervy

ataner

ja mam 47, rokov, 170cm a 78kg, mam 4 deti
a zistujem ze som mierne obezna :o))
najistejsia cesta je naozaj zmena zivotneho stylu a asi hlavne postoja k jedeniu. vsetko je v hlave, stara pravda. :o))

jancecka

Ahojte, keď vám poviem výšku a váhu, tak zistíte koľko by som mala schudnúť? Nadváhu nemám, aspoň si myslím
Meriam 175 cm a vážim 65 kg, som trošku ťažšia, aj mám viac slaninky na bruchu a prdeli ale nemyslím že to je až také zlé, ako vyrátam to BMI????

lulia

nezalezi na tom kolko clovek vazi ale ako vypada...
takze to ze vazis 70 nie je pohroma...ale zalezi ako je to na tebe rozlozene...
cvic a uber jedla ale zas neodopieraj si vsetko...daj si ale polovicne porcie...

terulik

ale ja mam naozaj velky problem podla BMI opaska mi ukazalo ze mam zhodit 13 kil...sak ja viem niekedy som vazila 50-54kil no teraz mam 70kil moja vyska je 169 a obvod pasa mam 97....nepisem dalej...som po 2porodoch..takze podvizivena urcite niesom...manzel je kus divny asi to bude mojou obezitou, ale nerobim to pre neho ale pre seba sak ja sa nemozem na seba pozerat a este sa mi nestalo ze som presla cele mesto a ziadne rifle nesedeli na moju rit neraz som si uz poplakala pomozte prosiiiim