Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

surne zhodit 15kil

teulik

ja33ja ano prestne tento opasok bmi som mala na mysli....no tak to je aj u mna..potrebujem schudnut max za 2mesiace....ja neviem ale radsej takto ako levoca xixi

cat

co je to surne? za aku dlhu dobu?si este vo vyvine?lebo kazde telo reaguje inak, ja ked par dni jem menej ako normalne, tak hned schudnem 2kg, a ak par dni jem viac ako normalne, tak ich hned naberiem, mozno aj 2.5kg, aby mi luto nebolo :))

ataner

teulik, ked zjes prilis vela naraz, telo si nepotrebnu oenrgiu odlozi, obzvlast v pripade ked sa stravujes nepravidelne.
lahko sa energia na tuk v tele meni, ale naopak.. hmmmmm ovela tazsie

teulik

ja to asi nikdy neprekonam ja som aj kamoskam hovorila ze ak by som bola taka vzdy tak sa s tim aj zmierim, ale nikdy som nemala problem s obezitou ja som mohla zjest aj slona a vaha sa nepohla bola vzdy pri 50kil +-.....a teraz?? no nie proste chcem rifle odskusam smola zeno vyzeras ako hruska no taky problem som nemala a tazko sa nan zvyka

ataner

ak si flegmatik, ako ja, tak by ti nejake trosku oblejsie brusko nemalo vadit. mnohym muzom sa to prave paci. ale.. priznajme si, chceme byt pekne hlavne kvoli sebe, kvoli vlastnej pohode.
je vela zien, ktore su gulatejsie, ale maju ovela viac sarmu, ako nejake vychrtliny. preco? pre rovnovahu a spokojnost v dusi, pre schopnost prijat sa aka som. a ak sa neprijmem, tak prekonam 'flegmu' a ... ved vies :)

teulik

no uz som si to rozdelila viem ze ked som pravidelne jedla bola to cista pravda o tom chudnuti...to pred 2rokmi...no teraz uz sa musim pripret ked uz chcem byt pekna....ja ked som raz schudla dost viditelne tak to aj tim ze som nejedla ziadne samaly ani slaniny ani nic...maso iba kur.prsia

ataner

teulik, ze sa vaha nehybe, po urcitom case, je normalne
je dost mozne, ze ti sice tuky ubudaju ale zaroven pribuda svalova hmota, ktora je 'hustejsia' ako slaninka. preto su najpresvedcivejsie merania nie na kilogramy ale centimetre - v pase a pod.