neviem kam to pisat...ale..skuste mi poradit..moj priatel sa teraz chysta si vybrat kam pojde na vysku...a ci pojde na denne alebo dialkovo studovat..mne sa skor pozdava to denne..no..aj tak..je to jedno co si vyberie? alebo je predsa len lepsie studovat denne? nebude potom lutovat, ze studoval dialkovo? ako ho to moze obmedzit v buducnosti? poradte pls..
Externé alebo denné študium?
Ani by som nepovedala tazsie na ucenie len bude musiet byt vsade a pocut vsetko tzn. totalne aktivny. Ak pojde na dialkove nech jednoznacne nadviaze kontakt s dennymi (koli poznamkam z prednasok a cviceni :)) ) je fakt dobra rada mala som kamosku zo strednej a ona sa chodila ku mne ucit (studovala dialkovo) velmi jej to pomohlo aj ked som jej len cvika pozicala.
nezabudaj,že za dialkové bude platiť
takze vlastne...je to v podstate jedno..len to dialkove je tazsie na ucenie....:)) tak?.. mam pocit ze on chce pracovat pocas skoly, takze to dialkove mu bude asi vyhovovat viac...
Ahoj. Ak pracuje, tak nech ide na diaľkové. Ak nie, tak je určite oveľa lepšie, keď pôjde na denné štúdium. Hovorím z vlastnej skúsenosti, že dialkové štúdium je dosť náročné a navyše to záleží aj od vysokej školy akú chce študovať. Keby študoval dialkovo musí byť samouk.. Odporúčam denné..
Podla mna je lepšie študovat na dennom - zlavy na električenku, rôzne zlavy pre študentov, možnosť dostat obedy pre študentov, štát za teba platí zdravotné, štát dáva rodičovský príspevok, existuje aj možnost brigády cez prázdniny
No, ak nemá na to peniaze a chce pracovat, aby mohol aj študovat, tak je lepšie dialkové - no na dialkovom je to trochu večšia makačka, ale to závisí od typu človeka, čo mu lepšie vyhovuje.
Existuje aj ta možnost, že si dá prihlášku na denné študium, bude tam študovat 1. ročník, a ked sa mu tam nebude pácit môže prestupit na dialkové po skončení ročníka - respektíve to môže by aj naopak, ale tam už sa berie na to, či majú volné miesta
Je dovolení len jeden prestup- bud z dialkového na denné, alebo z denného na dialkové. Z denného na dialkové sa lahšie a bezproblemovo predstupuje ako naopak.
Do buducnosti je to jedno. Závisí to od šikovnosti človeka, a hlavne od jeho jazykových schopností, pretože teraz všetky firma vyžadujú aktívne anglický.
ahoj no ja som studovala denne.
Ak ti mam poradit ale moj nazor povedat. Tak znie takto: Co sa tyka dialkoveho studia nebude o nic ukrateny snad bude na to lepsie ako ti denny studenti, dialkaci to maju v skratke z rychlika musia si vela veci dobrat aj sami (ale zalezi co to je za studium). Stretla som sa aj s tym ze dialkaci robili skusky na flase. Co sa pri dennych len velmi takzko realizuje (aj ze vraj aj to sa da neviem naskusala som). Jedinou nevyhodou pri dialkovom je ze pride o krasne studentsky zivot na intraku alebo ako. Dialkove studium sa realizuje len vikendy (piatok, sobota) Denny kazdy den! JE to vec toho ci ma pracu alebo nie, alebo ci si pracu najde v studovanom odbore, ak ano jednoznacne dialkove, ak nema pracuj tak denne. Prazdniny sa da stale ist do zahranicia zarobit :))