Jeden na cely zivt ?

Príspevok v téme: Jeden na cely zivt ?
veronique

Ahojte. som s chalanom uz asi 5 rokov aj ked asi2 rocna pauza , medzitym som nemala ziadne vazne vztahy. je moj prvy a jediny co sa tyka sexu. lubime sa, ale bojim sa ze ci mi to nebude chybat ze som sa "nevyblaznila" za mlada. obcas aj rozmyslam ze co ak s nekym by to bolo lepsie ..myslim aj vztah ne len sex ale na druhej strane som stastna s nim aj ked problemi boli v tom vztahu a dost vela..

ivka123

drakenko, myslim ze mas velmi super nazory - nielen tento, ale celkovo, ked som citala aj ine temy...to len tak naokraj:-)

drakenko

Veroniqa: Možno že by si naozaj našla lepšieho chlapca. Ale skôr než sa do niečoho takého pustíš, polož si túto otázku: "Čo ak nikto lepší nieje? Čo ak ten s ktorým som teraz je naozaj ten najlepší a ja už lepšieho nenájdem?" Dávaj si veľký pozor, lebo naozaj môže byť ten najlepší, tak ho nestrať neuváženými činmi.

Myslím, že najhoršie je, ak stretnete človeka, okamžite sa vám zapáči a zamilujete sa doňho, necháte kvôli nemu svoju súčasnú lásku a po týždňoch ho konečne naozaj spoznáte a uvedomíte si, že je to chumaj.

Pravá láska vzniká postupne, nie na prvý pohľad. Na prvý pohľad môže vznikať len fyzická láska a vášeň. Keď niekoho stretnete a 1 mesiac ho spoznávate, zistíte že je to super človek, vtedy je to pravá láska.

mrkva

mila veronique, ak ti tvoj priatel vyhovuje po vsetkych strankach, je zbytocne si zatazovat svoju hlavicku s tym, co by bolo, keby si mala niekoho ineho ... Ja som mala 2 vztahy, prvy po 2. rokoch krachol, lutujem, ze som vobec do toho sla, mala som po tomto vztahu velmi zle skusenosti. Povedala som si, ze uz nikdy viac nieco take zazit nechcem (bol to vztah na dialku - nikdy viac!! Ale ten problem sa netykal len dialky, ale hlavne charakteru mojho ex). Po rozchode s nim, som po 6. mesiacoch stretla moju terajsiu lasku, s ktorou som uz 4 roky. Velmi sa lubime a nemenila by som ho za nic na svete. Aj my mame obcas chvile, kedy si lezieme na nervy, hadame sa... ale je to clovek, ktory ma dokaze podporit, rozosmiat, brat ma taku, aka som. To "vyblaznenie" v mladosti by som nepovazovala az za taku "super" vec. Je mnoho ludi, kt. si svoju mladost neuvazene uzivali a dopadli potom hrozne. Ak si s priatelom rozumies a mate sa radi, to je hlavne.

romeo

no ja uz som mal vztahi a bol by som radsej keby som niektore radsej ani nemal.nic vazne take chvilkove znamosti az som stretol moju terajsiu lasku.nikoho som este tak nemiloval a po 2rokoch som si na 99%isty ze s nou uz chcem byt na veky.lenze ona je 5rokou mladsia a este studuje.bojim sa dna kedy zacne uvazozovat o tom istom ako ty lebo som jej prvy.ja nerozumiem slovu uzit si lebo uzivat si mozem len s niekim koho milujem.ani raz z niakou som si tak neuzival ako s nou lebo som ich naozaj nemiloval.na cvilku sa da zamilovat ale vecsinou pride vytriezvenie ale ak niekoho lubis po dlhom case je to uplne ine.vztah je vabank.mozes ho nechat,hladat a porovnavat a mozno najdes niekoho lepsieho ale na druhu stranu ak zistis po case ze si spravila chibu a on bol predsa ten pravy pan dokonaly moze uz byt neskoro,je to len na tebe.lebo ja lutujem ze som mal tolko nestastnych vztahou a mohol som sa vyhnut plno bolestiam keby aj ona bola moja prva.

veronique

jasne ze nad tym neuvazujem neako realne. som stastna s nim. ale obcas ked neaka kriza, alebo stretnem neakeho fajn chalana tak rozmyslam ci by mi s nekym nebolo lepsie. ide o to ze ked ma clovek za sebou viac vztahov moze porovnat, vie co chce ale ja takto ked v podstate cely zivot len jeden. ide mi prave o to ze ho lubim a chcem byt s nim stastna na veky. len ci prave preto ze je prvy a jediny to moze vydrzat tak dlho. cim nekedy ked uz budeme mat deti nestretnem nekoho s kym si budem lepsie rozumiet .

ivka123

ja ta myslim dost chapem, s mojim prvym chlapcom bol najvacsi problem ze bol prvy...a ja som zial clovek ktory asi potrebuje porovnavat, vyberat a byt si isty ze si vybral to najlepsie a nie "prve na co natrafi". zial, so vztahmi to nie je ako trebars s oblecenim, ze sa mi nepaci tak zacnem nosit ine a potom neskor opat to stare. pri mojom druhom vztahu som si uvedomila, ze keby som ich zazila naopak a s tym "prvym" chlapcom chodila az po niekom inom, tak zrejme by sme dnes uz boli manzelia...hm, ktovie. no zavidim ludom, ktori spolu chodia napr.od strednej a vydrzi im to az do manzelstva:-) takze - poradit ti neviem ale chapem ta:-)

kajka

mala som 6rocny vztah a tiez som nad tym obcas uvazovala. Kedze bol moj prvy, premyslala som ake by to bolo s inym...No ale potom prisiel tazky rozchod, tak som nemusela uvazovat ale zacala som konat:-)))

braňo 23

Dobrá otázka ja som ešte namal žiadnú babu a mám 23 rokov :( a tiež som nad tým rozmýšlal, že či sa ma baby neboja, lebo si povedia, že tento ešte nie je "vyblázneni" tak sa budú báť vážnejší vzťah že čo keď si raz zmyslí že potrebuje vyskúšať aké to môže byť s inou ? Podľa mňa toho je handicapom, lebo to tak ženy môžu brať sa bojá že iba kvôli vyskúšaniu ju niekedy podvediem... ://

braňo 23

Dobrá otázka ja som ešte namal žiadnú babu a mám 23 rokov :( a tiež som nad tým rozmýšlal, že či sa ma baby neboja, lebo si povedia, že tento ešte nie je "vyblázneni" tak sa budú báť vážnejší vzťah že čo keď si raz zmyslí že potrebuje vyskúšať aké to môže byť s inou ? Podľa mňa toho je handicapom, lebo to tak ženy môžu brať sa bojá že iba kvôli vyskúšaniu ju niekedy podvediem... ://

Najčítanejšie články