Ahojte. som s chalanom uz asi 5 rokov aj ked asi2 rocna pauza , medzitym som nemala ziadne vazne vztahy. je moj prvy a jediny co sa tyka sexu. lubime sa, ale bojim sa ze ci mi to nebude chybat ze som sa "nevyblaznila" za mlada. obcas aj rozmyslam ze co ak s nekym by to bolo lepsie ..myslim aj vztah ne len sex ale na druhej strane som stastna s nim aj ked problemi boli v tom vztahu a dost vela..
Jeden na cely zivt ?
to ucitel: presne, ako hovori baby. si predstav, ze by Tvoja priatelka, manzelka po Tebe netuzila?! Sex by ste mali len obcas aj to, ked to hlavne vyhovuje tomu druhemu! Ja sa nechcem svojho manzela vzdat, ale ku kvalitnemu zivotu potrebujem castejsie sexovat a nie len 3-krat za mesiac!!!! Nechcem, aby si si myslel, ze som nastvana...to nie, ale ... stale je to tu "ale"
ucitel, tu nejde o to ci si najlepsi, tu ide o to pokusie, ze ake by to bolo s inym... mozes byt v posteli akokolvek dobry, aj tak ta myslienka bude..
sedmikraska ano pride normalne, ze si zvedava, lebo myslim, ze kazdemu preblysne hlavou aspon myslienka ake by to bolo s inym, ale musis uvazit co je pre teba dolzitejsie ono to príde a toje tá sranda...
To musíš zistiť ty sama, ak ti na ňom nič nechýba, tak nieje dôvod skúšať druhých.
Ale aj tak ťa nechápem :( Neber to osobne, ale ja by som nechcel mať frajerku ktorá si po 5 rokoch nieje istá či som pre ňu najlepší a chce skúsiť aj iných :-/
veronique prosím niesi na pokeci ,icq, alebo skype? prosím pošli tvoj nick mm rovnaký problém a chce o tom s Teou pokecať je to vážne prosím.....
jaja porozprávaj sa sním o tom nemá význam končiť vzťah keď sa to dá možmno ešte napraviť....
ariadnakp sme na tom rovnako....:-(((
lala777 máš pravdu nie konc ale veľmi veľa je na tom pravdy.....
drakenko si pašák..... dobre radíš:-)
mrkva máš pravdu veronique premýšla nad tím čo by mohlo a nemuselo byť... a to je zbytočné.. čo príde to bude netreba sa tím zbytočne zaneprázdňovať....
mrkva máš úpnú pravdu.....
áno romeo máš pravdu a chcel si tím asi povedať to, že aby neurobila chybu aby munespôsobovala bolesť ona ho pustí ale on si nemusí nájsť inú a bude trpreť a veľmi aj keď za to on sám nemože a veronique si síce najdeš chalana možno lepšieho hovorím to z tej lepšej varianty ale budeš sa stále trápiť budeš na Neho občas myslieť ako by vám bolo do budúcna a táto myšlienka Ťa bude zožierať do konca života...
nieje to ani trošku príjemné ver mi.....
veronique nepremýšlaš najlepšie skôr ako pubertiačka ... vzťah lásky v ktorom si je jedna zo životných skúšok.... ide o to ako sa sama rozhodneš či tomu pokušeniu odoláš alebo to vzdáš... je to životná skúška . keby si mala zlý krachujúci vzťah alebo chalan by bol zlý alebo zlý na Teba nepovedal by som ani ň.... ale máš všetko a o to je tá skúška tím ťažšia. je to ako napr. Rakovina pokiaľ si zdravá nevieš čo všetko môžeš stratiť. ale ak raz prídeš o o nohu alebo o ruku až POTOM SI UVEDOMíš čo všetko si stratila naozaj a tak je to aj s láskou....
ivka123 máš pravdu...
sú tu samé neuveriteľné príbehy a ešte dôležitejšie pravdy a rady...
braňo 23 nemáš pravdu. nájdseš si babu a budete spolu normalne chodiť každý sa raz stretne a či už si mal alebo nie to bude zaujímať tvoju babu ale inak v pohode bude spolu... a keby takto premýšlala budeš to cítiť a porozprvaš sa S ňOU O TOM...
Ahojte, mam takisto podobny problem, az na to, ze som vydata. Moj manzel sa trocha zmenil...sex nemavame tak casto, ako to bolo pred 3-4 rokmi. A to som si myslela, ze ked budeme spolu zit, ze sa to bude este castejsie. Zili sme spolu 2 roky, teraz bude rok,co sme zobrati. A odvtedy sa to zacalo nejak tahat dolu vodou so sexom. Obaja sme sice casto chodili neskoro domov z prace a aj unaveni, takze nebolo tolko chuti, ale ja aj ked som mala chut a bola som unavena...chcela som to a aj to chcem. Lenze v poslednej dobe ma velmi pritahuje jeden muz. Vobec to nie je ziaden krasavec, ale vyzaruje z neho taky sexepil, ze sa idem z toho zblaznit. Nie som donho zamilovana, ale musim nanho mysliet. Moj manzel je uplne fajn, velmi dobry a spolahlivy, ale skoda, ze nema castejsie chut :))) ja som z toho tiez zufala...
moj frajer je moj prvy, sme spolu necele 4 roky, sex mame dobry aj casto, takze v tomto si nestazujem.. teda nemozem na neho jedine krive slovko povedat, je to moj "mc vysneny" :)... lenze... aj mna trapilo to ze bude jediny... az dokym sa to nestalo :)... hej skusila som aj ineho... teda moj prvy ostane prvy ale tak isto aj posledny :)
ja som s mojim priatelom 3 roky a je moj prvy co sa tyka sexu, on uz predtym nejaku mal s ktorou bol, no ja mam presne ten isty problem, ze ake by to bolo s inym, ale lubim ho a on mna tiez, tak nechcem pokusat osud, je nam spolu dobre, ale....
Ak máte dobrý sex a ten sex bude dobrý aj potom,tak ti to nebude chýbať,ale ak ten sex bude katastrofa vtedy si možno pomyslíš,že si mala sa vyblázniť..
no moja ja som mala stale ten isty problem...Mala (mam) chalana, s ktorym som uz tri roky a aj spolu byvame, ale do cesty mi prisiel jeden chlapcisko, ktoreho sice poznam uz strasne moc dlho (taka laska z puberty) a neviem mu odolat... Moj chalan je sice dobry ale nikdy mi charakterovo moc nesadol nerozumeli sme si moc, ale clovek ked sa zamiluje tak je blby takze sme spolu ostali, tento dotycny cislo dva mi charakterovo sadne je to super chalan takze to asi skonci rozchodom s prvym...To musis len ty vediet co citis ak ti tvoj prvy sadne ako clovek a rozumiete si dobre tak s nim bud, ak je to cele len o tolerancii chyb druheho a neustalych kompromisoch a hadkach tak cakaj ze ho skor ci neskor opustis, ci uz kvoli druhemu alebo ti to tak cele pôjde na nervy ze to skoncis len tak
co blaznis, kazdy ma rovnakeho vtaka.