Jeden na cely zivt ?

Príspevok v téme: Jeden na cely zivt ?
veronique

Ahojte. som s chalanom uz asi 5 rokov aj ked asi2 rocna pauza , medzitym som nemala ziadne vazne vztahy. je moj prvy a jediny co sa tyka sexu. lubime sa, ale bojim sa ze ci mi to nebude chybat ze som sa "nevyblaznila" za mlada. obcas aj rozmyslam ze co ak s nekym by to bolo lepsie ..myslim aj vztah ne len sex ale na druhej strane som stastna s nim aj ked problemi boli v tom vztahu a dost vela..

ich

netvrdim, ze sa ideme brat...
Ak sa mame rozist, cim skor tym lepsie.
Statistiky o niecom svedcia...to ano....ale neda sa hovorit o pravidelnosti...
v stredu letim za nim....budem unho 5mesiacov...tak sa uvidi....takto fungujeme uz 2 roky....da sa to

andy

Ich a vieš, že štatisticky sa páry, ktoré majú sex aj s inými partnermi alebo do trojky skoro vždy rozídu?Skôr alebo neskôr to čaká aj vás...Inak vzťahy na diaľku nie sú vzťahy...A určite to nie je o láske...Môj názor.

ich

to by ma musel presvedcit o tom, ze lepsie anilen nemoze existovat...a vzdy moze byt lepsie...sa hovory.
Ja ani moj priatel nazijeme monogamne.
Ja mam 2 milencov a on jednu milenku.
Zijeme 15000km od seba a nevidime sa tak casto..to je tiez jeden s dovodov preco mame vstahy zalozene len na sexe ale nie len preto...
On jedneho s mojich milencov pozna a aj osobne sa stretli a o druhom len vie...
Jeho milenka je fajn.
Semtam ked sme spolu, dame si trojecku aj ked nie uz tak casto, bo sa mi jej styl moc nepaci...
Ja a moj priatel sa milujeme....a ja sa tesim, ze kym sa ja nemozem starat o mojho priatela, viem, ze kto to za mna uroby...tiez sa od inych zien vela naucila a pre mna plati to iste....
Sex s laskou ma iny rozmer..sex bez lasky moze byt dobry taktiez...
Mame aj nejake pravidla...napr. kondomy, nepraktyzovat polohy co sme si vymysleli...
Casto sa rozpravame o sexe s niekym inym...je to prirodzene, vzrusujuce a hlavne mam o tom prehlad...
Keby som ho stratila, bolo by zle...

kazatel

Jeden na cely zivot. Tak by to malo byt. Neuvazuj nad vecami ako a ake by to bolo s druhym, mozes byt stastna aj teraz aj v buducnosti,ze mas len toho jedneho. Este vydrz zopar rokov ( tie ubehnu ako voda )a potom svojim vnucatam povies,ze v tvojom zivote bol iba jeden chlap, bude to velmi poucne a pre teba? Zachranis si ducha.

fanta

Ja som mala tiež vzťah taký prerušovaný 6 rokov. Dokonca sme už boli aj zasnúbení. Tiež som nad tým uvažovala, ale nakoniec som si povedala že to bude s každým chlapom také isté. Keď sme sa nakoniec rozišli a ja som spoznala terajšieho môjho manžela, zistila som čo je super sex. Aj naše vzťahy sú úplne iné. Predtým som si myslela že to tak má byť. No môj muž my ukázal že nie.

DESmodka

depkoska, a ty si myslis ze tvoj mily si to nepredstavuje aj s inou?? ja si myslim ze vsetci si to predstavujem (aj ked len raz, ale predstava je) aj s inymi, nie len s nasimi polovickami... len o tom nehovorime, aby sme tomu druhemu neublizili..

depkoska

kebyze viem ze moj priatel rozmysla pri inych babach ze s nimi im bolo mozno aj lepsie.. a ze si nie je isty tym ze som prenho ta najlepsia, tak uvazujem o rozchode aj hned.. boze este aj pomysliet na to ze by na to priatel myslel (trochu zlozite) ma dost boliiiiii