Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim pomozte!

Príspevok v téme: Prosim pomozte!
cajka

Pisala som tu uz velakrat vsetky problemy co mam.ale ja uz nevladzem.v noci nespim,cez den zaspim takyto krasny sknecny den.uz som zavisla na praskoch.beriem lexaurin,elenium.to na ukludndnie.a tralgit na bolest.viem ze umieram,stav sa mi zhorsuje a ja nemozem uz nic.z nicoho sa nemam ako tesit.ako to ukoncit?kam ist?doma ma nenavidia.je tu ldn krik. Ja som takto sama uz 3roky.

[zruseny12]

tiez by ma zaujimalo,mas taku chorobu,ze fakt umieras?...alebo len take stavy...ze mas pocit,ze zomieras...lebo aj jasom mala take stavy,myslela som si,ze zomriem ked mi prislo zle...a ked som na vsetko prisla co mi je,tak sa to zlepsilo...a uz tiez som si myslela ,ze sa s toho do smrti nedostanem...a chvala bohu zvladam to ok...

nilkaaa

??? to umieras akoze doslova? Lebo ak ano, bohuzial, v tom ti mi uz nepomozeme... Ale ak si to myslela obrazne, tak hlavu hore! Na vsetko sa da pomoct, len sa musis trocha vzchopit! OK?:). Napis viac! Kazdy z nas pocituje beznadejne chvile, ale nevzdavaj sa!!!

shagya

paneboze...co je to za hlupost ze zomieras..popis viac svoj stav..kolko mas rokov?..trpis depresiami alebo mas aj nejake ine choroby?...