Pisala som tu uz velakrat vsetky problemy co mam.ale ja uz nevladzem.v noci nespim,cez den zaspim takyto krasny sknecny den.uz som zavisla na praskoch.beriem lexaurin,elenium.to na ukludndnie.a tralgit na bolest.viem ze umieram,stav sa mi zhorsuje a ja nemozem uz nic.z nicoho sa nemam ako tesit.ako to ukoncit?kam ist?doma ma nenavidia.je tu ldn krik. Ja som takto sama uz 3roky.
Prosim pomozte!
Caute.som od ziliny.zisla by sa aj daka rada ohladom liecitela.a ak mate mail,tak napiste mi ho,ja vam mozem potom poslat viac info. Ale neviem co robit.taka som stale nervozna,musim vkuse jest cokoladu,odkedy mi lekari takto povedali.a hlavne aj samota a stres doma ma nicia
Cajka, napíš viac, chceme nájsť riešenie, ako ti pomôcť! Odkiaľ si?
cajka
sme tu pre teba, neviem ako by som pomohla, ak budeš chcieť len tak pokecať, ozvi sa. Nie som lekár, neviem inak pomôcť ako slovom, aká škoda D:
cajka niesi nahodou z Kosic? ak ano, mozme niekedy skocit na kavu :)
btw aj ja som brala lexaurin a tiez som vkuse spala :(
To myslíš naozaj vážne? Lekári ti to tak doslova povedali????? Napíš, odkiaľ si, možno nájdeme riešenie, len napíš!
Čajka, prosím ťa, odkiaľ si? Vieš chodiť? Žiješ sama? Napíš viac
Ahojte.mam 30.mam vredy,rozpad kosti,nalez na srdci-tekutinu,oblicky a pecen mam napadnute.mam ist na punkciu drene kostnej a znovapozriet ci zabrali lieky na vredy,hrube crevo.a okrem toho este aj neurologicke ochorenie.som sama infekcia a plesen.nespim,lebo mam velke bolesti.lekarka mi dala 3mesiace zivota.tak uz ani neviem co
cajka, prosím ťa, netráp sa a napíš konkrétne, čo ťa trápi a koľko máš rokov, určite dáme hlavy dokopy, nie si sama, podelíme sa s tebou!
popis presne tvoj bud zdravotny, alebo iny problem, mozno Ti budeme vediet dat radu, viac hlav, viac rozumu, hlavu hore!!!