zdravím, vedel by mi niekto poradiť nejakú účinú metódu? mám slabé nechty, lámu sa mi, rozpolujú, a štiepia..
a počula som, že pozeraním sa na mesiac sa tiež ámu nechty, je to pravda? =;) vďaka
Polámané, štiepiace sa nechty
mne pomohlo serum z notina Luxury Paris Professional Salon Effect a nechty sa ozaj po tyzdni nejak rozumne spamatali
ja som začala na ráno užívať dávku morského kolagénu collalloc a nechty sa spamätali asi do dvoch týždňov ;)
Lámanie nechtov je spôsobené väčšinou nedostatkom (alebo prebytkom) vápnika.
ziaja kura z notino.sk by mohla pomoct
Cely zivot som mala lamave nechty, kym som nezacala pouzivat vyzivy na nechty, pevne verim že aj vam pomozu.
pardon sally hansen
mne najviac pomohli vitaminy a lak na nechty hally hanson ktory je urceny presne na tieto problemy :-)
Mne pomohlo brať dva mesiace zinok a vitamin c a na nechty som si tri krát do týždna dávala bio olejček určený priamo na nechty myslím že som ho kúpila na eshope nechtovyraj.sk tam ho maju za najlepsie ceny, plus , neskor som použivala ten regeneracný lak pro vita a uplne sa mi zotavili.
mne pomohla japonska manikura
Tak ja sa tiež priklánam k tomu máčaniu v teplom olivovom oleji a následnej masáži nechtov. Používam to už 2 týždne a nechty su o dosť lepšie. Chce to len trpezlivosť a najsť si každý den 10 minut čas...Lak s vápnikom som mala ten mi nezabral a ani zinok...