Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Polámané, štiepiace sa nechty

Helus

Ja mam mekke nehty,ktore sa lamu a stiepi.takke mekke,az sa mi prehybaju.kupila som si v lekarni zinok,a lekarnicka mi hned k nemu odporucila vapnik na nehty,v podobe laku.Zatial ho mam len 1 tyzden,tak uvidim.

terez23

Ahoj, na taketo nechty je uzasny lak na nechty, v DM ho maju isto. Rimmel - taky ruzovkasty na lamave nechty - je to po anglicky pisane - ze "zachrana do 14 dni" a vazne to je tak. Stiji cca 5 ecok, ale je vazne skvely. Ja si ho dam 1.den, 2.den dalsiu vrstvu a 3.den dalsiu, na 4.den si to odlakujem a znova opakujem, naozaj po dvoch dnoch vidis pokrok. Nechtz sa spevnia a nelamu sa :)

RNG

Zinok a jod robia dobre na nechty. Dnes je na trhu "bezfarebny"jod(decolorized iodine), ktory mozno natierat na nechty a vysledok poznat za par mesiacov.

Addia

Nechty, kt. sa lámu si potierajte 1x do dňa citrónovou šťavou a 1x do týždňa ich nechajte v olivovom oleji... čím dlhšie, tým lepšie ;) Nechty sú už po 2-och týždňoch krajšie, zdravšie a hlavne sa NELAMU A NESTIEPIA! a ešte niečo, nechty si nestrihajte, ale pílnikujte...

kikušqa

...ahojte...maam tiez takyy problem ze mam slabee nechty ktore sa casto stiepia...teda ak su kratke tak v pohode a len co su trrosku dlhsie tak sa zacnu lamat a stiepit a nevyzeraju pekne... co s tym?

matulka

ahoj, odporúčam ti zinok. Či už v kombinácii s inými vitamínmi alebo samostatne... Sú z neho posilnené nechty a má trochu aj vplyv na vlasy. Vlasy sú po ňom pevnejšie a zdravšie :) a taktiež nezabudni na spevňujúci lak na nechty. Výborný je z Avonu :)a este poznam aj taký domáci recept... skús si 2 krát do týždňa ponoriť nechty na 10 minút do olivového oleja :) a ešte som počula, že dubová kôra je dobrá ale tú nemám odskúšanú :) tak veľa štastia :)

lujzka

Ja som mala podobny problem donedavna... Tiez som skusala vselico mozne a kupila som si vitamin Zinok to je aj na vypadavanie vlasov, na problematicku plet a brala som ho asi mesiac a potom som si kupila spevnujuci lak na nechty aj vapnik na nechty, by ste neverili ake sutvrde, silne a hlavne sa vobec nestiepia... Skuste ;))

zuzka*

O mesiaci neviem, ale zarucene pomaha zinok.Teda mne urcite, predtym som si nevedela vypestovat pekne dlhe nechty a teraz, ked beriem zinok tak su dlhe, pevne a vyzeraju ako vymodelovane.Je dobre pouzivat aj kremy na ruky s glycerinom.a inak ten zinok pomaha aj vlasom.

mezzeiova monika

moze mi niekto poradit mala som gelove nechty a teraz ked som ich dala dole no hroza lamu sa uplne to mam zapalene vyzeraju strasne uz som vyskusala vselico poradte mi prosim Vas a baby ktrore rozmyslate na gel.alebo umelymi nechtami porozmyslajte o tom krasa nie je vsetko

lejla

NEmusíš ani ruky máčať v oleji. Ale každý večer si ich potieraj takým spevňujúcim olejčekom na lámavé a slabé nechty. Je taký žltý(olejovej farby), v takom flakóne ako sú laky na nechty a všade, kde sa zaoberajú umelými nechtami, manikúrou alebo pedikúrou, by Ti mali poradiť ako sa to volá. Mne to dalo nechty dokopy cca za dva dni. Mala som živicové, rozhodola som sa, že ich už nechcem. No a moje vlastné nechty pod tými živocovými vyzerali ako z hororového filmu. A len vďaka tomuto olejčeku som si nechty zachránila a teraz mám svoje nechty krajšie ako hociktoré umelé. Skús....