ahojte...viem že to s čím mám ja problém by iní možno vobec neriešili alebo ma budu odcudzovat ale ozval sa mi bývalý a ja ho stále velmi lúbim.....máme sa stretnúť a je možné že bude chcieť niečo viac.....je to už síce bývalý ale stále ho chcem...mám pocit že keby sa chce so mnou milovať neodmietla by som ....myslíte že by som to nemala robiť?ale velmi po nom túžim,.,,,neviem čo robiť :(((((((
a ešte jedna otázka pre chlapcov...myslíte že pri výške 160 cm je 61 kg vela?neviem každý mi hovorí že mám postavu akurát ale myslím že je to hrozné...:(((( dakujem za vaše odpovede vopred...velmi by ste mi tým pomohli
neviem čo mám urobiť !!!
milan, ja mam 163cm a 55kg a pochybujem, ze by si na mna povedal, ze som pribrata, podla tychto cisel naozaj tazko urcis aku ma postavu
ja mam 159 cm a 51 kg je to podla vas vela ????
milan__1991 si normalny??Asi nie!!!Chces anorekticku,tak si ju hladaj a nerad voloviny!!!
tralala dakujem za tvoje slova...ja sa s nažím schudnúť..cvičím, jem menej a viackrát, pijem nesladene nápoje...uvidím aký to bude mať účinok...a neboj nerobím si nič z takých poznámok :))dakujem a pekný den prajem :)
vies co milan ... si riadny k*t ... na tvoj prispevok bohuzial nepasuju ine slova ... "preboha, holka schudni!" - fakt si sa vyznamenal... kvoli takym ako ty potom x dievcat skonci pri anorexii ... ty tak presne mozes vediet, kolko by ona mala vazit, nie? ... a pritom si ju v zivote nevidel .. sto ludi s rovnakou vahou a vyskou moze vyzerat inac... nic si z neho nerob lenulik .. hej, mozno by bolo lepsie, keby si schudla nejake par kilecka - ale to zavisi od toho, ako sa citis ... ked ty pozries na seba a povies si, hej, trosku by som chcela schudnut, tak skus sa zdravsie stravovat a viacej pohybovat... ale ked ti to tak staci, tak nechudni ! a kasli na blbe poznamky typu milan ... pa :)
že nie,to by si sa čudovala..denne ich stretavam na ulici...maju peknu sexi postavu....a podla mna su ovela krajšie ako missky...a maju aj tych 50kil....
a vek od 15 a viac aj do tych 30rokov maju ženy sexi postavu
milan1991 ja mám skoro 20 rokov....mno vidíš každá baba je iná....len ti poviem tak, v dnešnej dobe nenájdeš vela dievčat čo má 49-50 kg...alebo čo vyzerajú ako modelky
16rokov.....
ale ved každy ma ten tuk uloženy inde.
moja spolužiačka ma 169cm a 54kil a mam bruchoa zadok velke.....ved keby si ty mala 49-50kg pri výške 164cm bola by si kočka
a kolko je tebe rokov???
deedee ja mám zas taký problém že mám hrozne široké boky...to máme v rodine :) a z bokov sa nedá schudnúť ked mám širokú panvu...takže potom to vyzerá že mám dosť velký zadok :) z bruška som schudla a ešte ma trápia stehná...len neviem ako z nich schudnúť...hlavne z vnutornej strany mam rozne cviky aspon na spevnenie...uvidíme aký bude výsledok :DD
a milan 1991 moja sestra je este kusok menšia ako ja....váži 49kg a vyzerá ako keby mala anorexiu...trčia jej rebrá..kosti a to neni tiež pekné...mna všetci chlapi v mojom okoli presviedčajú že ženu treba aj za niečo chytiť.....neviem aký máš postoj k tomu ty..každému sa páči niečo iné...ale dakujem za názor...a ak smiem môžem vedieť kolko máš rokov?