ahojte...viem že to s čím mám ja problém by iní možno vobec neriešili alebo ma budu odcudzovat ale ozval sa mi bývalý a ja ho stále velmi lúbim.....máme sa stretnúť a je možné že bude chcieť niečo viac.....je to už síce bývalý ale stále ho chcem...mám pocit že keby sa chce so mnou milovať neodmietla by som ....myslíte že by som to nemala robiť?ale velmi po nom túžim,.,,,neviem čo robiť :(((((((
a ešte jedna otázka pre chlapcov...myslíte že pri výške 160 cm je 61 kg vela?neviem každý mi hovorí že mám postavu akurát ale myslím že je to hrozné...:(((( dakujem za vaše odpovede vopred...velmi by ste mi tým pomohli
neviem čo mám urobiť !!!
dakujem miška....dufam že nám to dopadne dobre :)
a diky aj za tvoje nazory o hmotnosti....ja som začala cvičiť...a cítim sa lepšie.....a milana si nevšímam.....mojmu bývalému aj chlapcovi ktorý ma chce teraz sa páčim taká aká som....len ja sa potrebujem cítiť dobre...
pri výške 164cm by si mala vážit 49-50kg
aby ti tuk a sadlo netrčalo...to je tak akurad
milan__1991 sa spamataj, podla mna vobec nemusi chudnut, je pravda,ze zavisi od toho, ako mas tuky rozlozene, ale naozaj to neni vela..lenulik, nevsimaj si toho tu :)no tak ked ho lubis tak potom neni problem..tak drzim ti palce, nech vam to stretnutie dopadne co najkrajsie :)
mno je to individualne podla toho ako mas tie tuky rozlozene:D
ja mam 170cm a 58kg a chudnem lebo je to hroza...brucho boky stehna:D
ale kazdemu sa paci nieco ine...
a s tym chalanom sa vyspi iba ak si si ista ze ta miluje a ze to nie je len chvilkovy rozmar z jeho strany, aby ta neoklaslal hned....
aj ja si myslím, že to je v pohode. ked som išla na strednú som mala 167/58 a jak som začla brať antikoncepciu, tak som pribrala jak sviňa. teraz mam 167/70 ..............
milan__1991 to je nozaj moc????
dakujem miška vieš mala som dilemu čo mám robiť...niekedy mám pocit že aj on chce stretnutie preto,lebo si myslí že niečo bude...a ja ho velmi lúbim takže ked príde ten den D :) tak to nechám všetko volne prebiehať a ak príde aj k tomu neodmietnem ho :)
164 cm a 61 kg >> preboha holka,schudni!!!
ahoj lenulik :)...no ja si myslim ze je to v pohode, ked tuzis po byvalom tak preco nie?..ja som tiez mala taky podobny problem..tiez byvaly a sme si naplanovali stretko po nejakom case a vedela som,ze sa to urcite skonci sexom..najprv som si hovorila,ze oze aka som hrozna..ale nakoniec som si to uzila..ked ho naozaj chces tak to urob :) a myslim si ze 164/61 je tak akurat,ale nie som chalan,takze to len moj nazor :)
pri výške som sa pomýlila 164 cm a 61 kg :))))