Ahoj všetky, čo ste alebo boli tehotné. Dnes som bola na vyšetrení, a tam mi lekár oznámil, že budúci týždeň mi ževraj "pomôže". Neviem, ale čo tým myslel. Termín mám o dva týždne, som otvorená na 1 cm a ... povedal, že pri vyšetrení to posúrime ... Neviete niekto, čo tým myslel ?? Či mi prepichne vodu, či čo ?? Pýtať som sa nemohla, lebo som tam bola 5 minút aj s prezlečením, lebo sa ponáhľal, tak ... neviem, či sa mám báť ...
ževraj mi "pomôže" to posúriť
Keby bol nebezpecny, neradila by som ho:) Skus zajst za laktacnou poradkynou, bola by skoda prestat dojcit. Urcite ti poradi.
palomino, a nie je ten betanthen, či ako sa to píše .) nejako nebezpečný pre bábo ?? hej, je pravda, že ma chytá len za bradavku, no aj keď mu tisnem celý prsník do úst, nejako chytí iba tú bradavku. A už je tej bolesti až až !! Mi ani nechutí jesť, keď si pomyslím, že idem kŕmiť malého a opäť budem trpieť ! A to si nechcem predstaviť, keď bude mať zúbky, veď zošaliem !!
biba, blahozelam k chlapciatkovi, veru pekne baculaty:) Ked ti mozem poradit, bradavky si natieraj bepanthenom. Mareka nechaj, nech najprv poriadne otvori pusu, nenechaj ho pit, kym ta nedrzi za cely dvorec. Prsnikom mu prechadzaj po puse a ked ju nasiroko otvori, vystihni ten okamih a supni mu prsnik do pusinky. Bradavky bolia z nespravneeho uchytenia. Vela ich vetraj. Papa.
volá sa Marek, a ... narodil sa na Mareka .)) všetci nám vyčítajú, že sme mu dali takéto meno ... keďže aj narodeninky aj meninky má v jeden deň, no ale ... keby sa narodil tak ako mal :)) ...
biba vsetky sa tesime.Mna to este len caka. Aj sestra mala velmi bolestive bradavky ked malu kojila. Ale neboj sa, po case to samo ustupi. A ako sa vola vas maly drobec????
gratulujem strasne velmi. boze ako to rychlo leti moj maly mal 5.5 presne 5 mesiacov
biba gratulujem,vela vela štastia a zdravia
no ahojte babuľky : )) tak ... áno, už som domka aj s miminkom : )) malý sa narodil 25.4. po vyvolávačke, vážil 3650g a meral 50cm. Taký malý tučenko . )) ... a pôrod bol až neuveriteľne ľahký . )) myslela som si, že to bude oveľa horšie, no som stráášne rada ako to všetko dopadlo, i keď vyšetrenia pred pôrodom boli hrozné, pôrodná asistentka a doktorka mi tak doblížili, že až !! ... a ... už sa teraz tešíme z bábätka doma ... len to kojenie ... stráášne ma bolia bradavky, neviem, či ma zle chytá alebo čo, ale veď je napapkaný a spinká niekedy aj 3 a pol hodiny, tak neviem, v čom je problém ... hádam to nejako zvládneme . )) a ďakujem za podporu : ))
no ked sa neozíva asi už porodila a je happy:))))biba dúfam že ste už preštastný z bábatka a v poriadku.papapapapa
ahojte ja si s bibou123 pisem vela krat aj cez mail ale od 22.4 nic o nej neviem.....ani sa mi neozvala a nenapisala. :o(