ževraj mi "pomôže" to posúriť

Príspevok v téme: ževraj mi "pomôže" to posúriť
biba123

Ahoj všetky, čo ste alebo boli tehotné. Dnes som bola na vyšetrení, a tam mi lekár oznámil, že budúci týždeň mi ževraj "pomôže". Neviem, ale čo tým myslel. Termín mám o dva týždne, som otvorená na 1 cm a ... povedal, že pri vyšetrení to posúrime ... Neviete niekto, čo tým myslel ?? Či mi prepichne vodu, či čo ?? Pýtať som sa nemohla, lebo som tam bola 5 minút aj s prezlečením, lebo sa ponáhľal, tak ... neviem, či sa mám báť ...

agina

bibka to k akemu sarlatanovi chodis preboha??? Ved take zakroky, ako tu baby pisu sa robia, uz ak si v nemocnici a nie niekde v ambulancii na kolene.Bola by som velmi opatrna.....

biba123

miaa, úplne s Tebou súhlasím, neviem, prečo nevydrží aspoň do termínu ... a aj tak by som mala mať potom do 2 týždňov čas, nie ?? Títo doktori ... a ... do koľkých hodín alebo dní tá injekcia bude účinkovať ?? Bože daj, aby to bola len tá injekcia... veď ja sa potom ozvem, čo sa udialo ... teda, ak to stihnem . ))

miaa

nechapem prečo by mal doktor nasilu vyvolávat porod,ked neprenášaš a ktomu ešte mechanicky tlačit na krčok.preboha,čo ja viem pichá sa injekcia.

vierka

Nie,biba,myslela som krčok maternice,aby sa zmäkčil,a tlakom bábätka začal pracovať,teda rozťahovať,čiže začneš rodiť.

biba123

ahpj, áno, je to moje prvé mimčo ... budeme mať chlapčeka .)) je to síce milé, že ma tu upokojujete, no, keď som videla pani predo mnou, vyšla z ambulancie a malá stehná od krvi, takže prišiel na mňa strach ... tak preto táto otázka, či aj ja budem nápodobne na tom ... a vierka, ak myslíš masáž hrádze, čítala som, že sa to nemá praktizovať počas výtokov, čo ja sa ich teda neviem zbaviť, ja už ... naozaj neviem,ale ďakujem za všetky pripomienky ... . ))

vierka

Biba,123,bola si na ambulancii?u svojho gynekológa?ten ti určite klyzmu dávať nebude,ani plodovú vodu ti neprepichne.Tá pokiaľ neodtečie samovoľne,prepichuje sa až počas kontrakcií,myslím až po rozbehnutí pôrodu.maximálne ti pomôže masážou krčka maternice.je to nepríjemné,ale napomôže.Ak máš manžela doma,nech sa ti trošku viac"povenuje a nebude musieť ti doktor pomáhať.držím palčeky a odporúčam epidurál.

vierka

Biba,123,bola si na ambulancii?u svojho gynekológa?ten ti určite klyzmu dávať nebude,ani plodovú vodu ti neprepichne.Tá pokiaľ neodtečie samovoľne,prepichuje sa až počas kontrakcií,myslím až po rozbehnutí pôrodu.maximálne ti pomôže masážou krčka maternice.je to nepríjemné,ale napomôže.Ak máš manžela doma,nech sa ti trošku viac"povenuje a nebude musieť ti doktor pomáhať.držím palčeky a odporúčam epidurál.

jablonka

porod sa rozbehuje bezne tak, ze ti daju klystir a prepichnu plodovy vak. "pohyby" v hrubom creve a odtok plodovej vody urobia svoje a porod sa zacne. ak nebude postupovat dostatocne rychlo, dostanes infuziu s oxytocinom a dietatko bude coskoro na svete. vela stastia a nech ste zdravi a krasni.

[zruseny17]

neboj,ja si myslim ze ti urobi ten hmat,neviem ako sa to vola,ale aj mne to robili...ale aj tak to neposurili,prenasala som 2 tyzdne:-)vodu ti prepichovat urcite nebude,ak ti neodtecie sama tak ti ju prepichnu az ked budes rodit.drzim palce a neboj sa:-)

bambuľka26

neboj sa, keď si už otvorená, tak to pôjde rýchlo, dúfajme, ak by ti prepichol vodu, to ani len necítiš. Možno myslel tým, že ti dá infúziu, ktorá pomôže urýchliť, aby si sa rýchlo otvorila.
Neboj sa!!!! Držíme palce! Je to tvoje prvé?