Chlapi, chcem Vas poprosit o nazor na umelu krasu, ako to na Vas posobi, aku s tym mate skusenost u svojej drahej, teda ak ich ma, ake su na dotyk,....ci ste s tym vy spokojny.Ci je lepsie s prirodzenymi prsiami aj ked nie su dokonale, alebo s umelymi, ktore akoby jedna mater mala,..a to este nie je zarucene ze sa ta operacia vydari k spokojnosti..VYjadrite svoj nazor, a prezentujme ho tym prsiachtivym zenam. Dakujem
Proti silikonovym prsiam
preco si kazdy stano dava prezyvku stanley, resp. stan???
mne to pride smiesne a trapne :( bleeee
ehmmmmmm
Aj ked mas len 20 rokov, nemas preco sa trapit. V zivote sa ludia neobdivuju navzajom len kvoli tomu ako vyzeraju, ale aj kvoli tomu co dokazu, aki su ludia. Zrejme este nemas deti, pockaj ked ich budes mat, mozno ti aj prsia narastu. Ak si najdes partnera ktory nebude mat cely cas upreny do tvojho "dekoltu", ale sa ti dokaze pozriet aj do oci, a budes sa mu pacit "taka aka si" tak sa nemusis bat ze by o teba stratil zaujem. Musis ratat aj s tym, ze na prvy pohlad sa budes pacit vsetkym chlapom. Ked ti vsak po milovani chlap povie ze ta nechce, tak to bude boliet ovela viac ako keby si ziadneho chlapa nikdy nestretla.
ahojte,,,
mam 20 rokov na zaciatok, a viem ze prsia mi uz nenarastu ani keby som sibla carovnym prutikom. Pekne ich nemam, mam ich maximalne male a dost ludi sa mi za to smeje je to fakt "super" pocit cvcim, chodim do posilky a staram sa o seba, ale co z toho mam? okej, snazim sa mat aspon dobru postavu aby tie prsia v tom zanikli ale co napr. cez leto? komplexy budu, ako kazdy rok... a prave preto by som si ich v momente dala spravit keby som mala financie...
a co akoze spravi s tou kozou, co jej zostala z vytahanych prs??? Sval ti spevnie, ale ta koza z povodnych prs, ta nezmizne na zelanie
takze ked si zenska da silikony tak sa o seba stara hej ? :) .. a co tak ist do fitka kde si vypracujes prsia a celu postavu?
Nechapem, preco vrtate do tem ktore su nam muzom tabu...ved ked to zeny chcu nech si to daju, ved my sa tiez nalievame proteinmi aby sme mali svaly a davame si nastrelovat vlasy aby zakryli plesinu...Zijeme v slobodnom svete, tak naco sa takto urazat...A mimochodom, vazim si kazdu zenu, ktora sa o seba stara, rad sa za takou obzriem. Haraburdy ma nezaujimaju...
zenske nevedie co zo sebou...to akokeby chlapi si davali do penisovsilikon aby bol vacsi.
a co ked ma vytahane prsia? .. hadam ju nenecham koli tomu ze nema krasne dvojky akurat do ruky ..
chapem silikony, ako nahradu za "zmiznute" prsia po kojeni. Neviem, ci ste uz niekedy mali moznost take vytahane "ponozky" vidiet. Inak len tak, ze chcem mat z dvojok trojky -tak to neschvalujem
hm mne sa to zda troska pribrzdene ...naco nosit vypchate prsia.. my vas chceme take ake ste :-).. niektori ...