Chlapi, chcem Vas poprosit o nazor na umelu krasu, ako to na Vas posobi, aku s tym mate skusenost u svojej drahej, teda ak ich ma, ake su na dotyk,....ci ste s tym vy spokojny.Ci je lepsie s prirodzenymi prsiami aj ked nie su dokonale, alebo s umelymi, ktore akoby jedna mater mala,..a to este nie je zarucene ze sa ta operacia vydari k spokojnosti..VYjadrite svoj nazor, a prezentujme ho tym prsiachtivym zenam. Dakujem
Proti silikonovym prsiam
kamos: no jasne, ze je to o tom, vyjadrit svoj nazor... cela podstata fora je vyjadrit svoj nazor predsa, nie?... ale laskavo nepis, ze si ma zalozit novu temu...ty si totiz napisal "Aha, tak to si precitaj lepsie uvodny prispevok, ktory sa pyta na nazor (nie na skusenost). Ak by si chcela poznat skusenosti muzov, ktore popisujes skusenost, tak ti doporucujem zalozit si novu temu." ... na to som reagovala.. a nemam rada ludi, ktori sa hadaju za svoju pravdu, ked este aj dokaz o opaku maju pod ocami..
jano666
nerozumiem velmi, preco si tak velmi zatazeny proti silikonovym prsiam. To, ze ich ma tvoja priatelka a ty si ich nechcel, mi je luto, ale s tym uz nic neurobis. Bud ju milujes taku aka je - aj s umelymi prsiami alebo si najdi inu, ktora bude mat prirodzene prsia. Ale preto, ze ty mas pri milovani zly pocit, nemusis od toho odhovarat ostatne. Ano, mas pravdu, nie je nad prirodzenost, ale ja si myslim, ze ked sa da a potrebujes to, preco si nepomoct.Ide predsa o tvoj osobny dobry pocit a priatel alebo manzel by ta mal mat rovnako rad, ci uz mas prsia umele alebo nie.Ved sam hovoris, ze nejde o vyzor, tak potom, preco ta tak velmi rozculuju umele prsia?Preco sa neskusis zamysliet nad nazorom tych, ktore si dali urobit prsia?
A este jedna vec, Sex nie je iba o tom, ci sa prsia hybu a ake su na dotyk. To je akoby som z postele vyhodila muza len preto, ze nema vytrenovane brucho a hrudnik.
A vz tam nevidite tu poslednu vetu, ktora sa pyta na nazor?
no kamos, sorry, asi by si si mal ty lepsie precitat uvodny prispevok... ja uz neviem, ako inak sa da opytat na skusenost ako vetou.. "ako to na Vas posobi, aku s tym mate skusenost u svojej drahej, teda ak ich ma, ake su na dotyk...." ... vidis tam to slovo? .. ja ho vidim .. a sedmikraska... sorry, ale ten pravopis... OMG!
????? a ty nevidis prve tri riadky jej otazky??? nech citam ako citam, ale ja tam vidim, ze sa pyta na skusenosti ak ich vasa priatelka ma
Aha, tak to si precitaj lepsie uvodny prispevok , ktory sa pyta na nazor (nie na skusenost). Ak by si chcela poznat skusenosti muzov, ktore popisujes skusenost, tak ti doporucujem zalozit si novu temu.
kamos myslela som to tak, ze aky je to pre vas pocit, ked sa takych prs dotykate alebo doma vydite
No ja ti mozem povedat vlastnu skusenost, ktoru som napisal uz do temy Silikonovym prisia. Ale vo vseobecnosti neverim, ze silikonovy material dokaze zmaknut starnutim. Firmy dodavajuce implantaty tvrdia ze tieto sa musia vymienat po 10 rokoch. Na slovensku tvrdia ze sa nemusia vobec. Silikon starne sam o sebe, nieto este ked sa tepelne namaha.
Vysledkom je to, ze sice zena ma super pocit ze ma vacsie poprsie, krasny dekolt, je atraktivnejsia, chlapi sa po nej obzeraju, slintaju a mnohi aj obtazuju. Ale ked sa vyzlecie, tak je to bolestivy pohlad. Povedzte mi, ktory partner by chcel aby sa po jeho partnerke obzerali nejaki chlapi?
Vcera opat davali na jojke v crepinach plus zaznam z augmentacie prs (televizia.joj.sk), pozrite si to, je to sila. Prsia sa vykuchaju ako ked idete plnit kurca chlebovou plnkou. A vysledok? Posudte sami. A ak este mozete, nedovolte to vojim partnerkam.
Sedmikraska,
aky druh skusenosti mas na mysli? Ake skusenosti moze mat chlap so silikonovymi kozami? Neni mi to uplne jasne
ja proti silikonkam absolutne nic nemam, ked sa to da, tak preco si nepomoct. Lepsie by ale bolo, keby sem napisali chlapy co maju s tym nejake skusenosti a nie len dohady