neviem preco sa mi priatelky chvalia ako boli u gynekologa ze ich vysetril dole i hore a su ok - ja stracam o nu zaujem ved aky ze je to intimny zivot ked v pozadi asistuje muz ved to uz nie je dvojica ale v trojke. len jedna priatelka navstevovala gynekologicku a bola pre mna podstatne zaujimavejsia aj tym ze si babske veci dokazala riesit so zenou
zena straca na pritazlivosti
si predstavte, ze by vas manzel mal urologicku...a ta by mu prezerala a prezerala...jasne sak je doktorka a on ma problem ja to chapem, mne by to vobec nevadilo ako milanekovi ale vasa muslicka je nieco, co "patri" vyhradne nam....a preto mozno milanek tak reaguje, pretoze sa nechce delit ani s pohladom...nechapem vase prehnane nadavky...
- hahaa, ty ako co si dlasi primitiv alebo si ten isty clovek? - hodila nazorny priklad a podarilo sa jej to - keby ze sa zubarka tebe stara o zuby stratis na pritozlavosti lebo je to zena - zubarka - drbnuty chalan
tanja a tebe sa gynekológ stará o zuby? alebo aj účes ti upraví?
milanek...a ty mas zubneho lekara, chlapa alebo ženu???tiež by si u mna stratil na pritažlivosti, ak by si navstevoval ženu, smiešne pre boha, priam hrozne co si tu napísal, este že mam takého manžela akého mam:))
HALO HALO??? klop klop, je niekto doma? - zijes v dobe kamennej alebo co? ty ako co si myslis ze jej robi dobre ked ju vysetruje lekar??? - tak ty si fajny primitiv a mantinel..
Zena podla teba straca na pritazlivosti, ak chodi k lekarovi? Je to lekar ako kazdy iny. Zobud sa.
ved je to lekar on s nou nesulozi pre pana jana. Je to normalne.
No milanek, ty si asi poriadne nevyzretý blb a žijes asi v 16 storočí, ved sa zobud a začni uvažovať triezvo a nie ako po opici.