zena straca na pritazlivosti

Príspevok v téme: zena straca na pritazlivosti
milanek

neviem preco sa mi priatelky chvalia ako boli u gynekologa ze ich vysetril dole i hore a su ok - ja stracam o nu zaujem ved aky ze je to intimny zivot ked v pozadi asistuje muz ved to uz nie je dvojica ale v trojke. len jedna priatelka navstevovala gynekologicku a bola pre mna podstatne zaujimavejsia aj tym ze si babske veci dokazala riesit so zenou

jonathan

si predstavte, ze by vas manzel mal urologicku...a ta by mu prezerala a prezerala...jasne sak je doktorka a on ma problem ja to chapem, mne by to vobec nevadilo ako milanekovi ale vasa muslicka je nieco, co "patri" vyhradne nam....a preto mozno milanek tak reaguje, pretoze sa nechce delit ani s pohladom...nechapem vase prehnane nadavky...

lolita22

- hahaa, ty ako co si dlasi primitiv alebo si ten isty clovek? - hodila nazorny priklad a podarilo sa jej to - keby ze sa zubarka tebe stara o zuby stratis na pritozlavosti lebo je to zena - zubarka - drbnuty chalan

tanja221454

milanek...a ty mas zubneho lekara, chlapa alebo ženu???tiež by si u mna stratil na pritažlivosti, ak by si navstevoval ženu, smiešne pre boha, priam hrozne co si tu napísal, este že mam takého manžela akého mam:))

lolita22

HALO HALO??? klop klop, je niekto doma? - zijes v dobe kamennej alebo co? ty ako co si myslis ze jej robi dobre ked ju vysetruje lekar??? - tak ty si fajny primitiv a mantinel..

fifuska

No milanek, ty si asi poriadne nevyzretý blb a žijes asi v 16 storočí, ved sa zobud a začni uvažovať triezvo a nie ako po opici.