neviem preco sa mi priatelky chvalia ako boli u gynekologa ze ich vysetril dole i hore a su ok - ja stracam o nu zaujem ved aky ze je to intimny zivot ked v pozadi asistuje muz ved to uz nie je dvojica ale v trojke. len jedna priatelka navstevovala gynekologicku a bola pre mna podstatne zaujimavejsia aj tym ze si babske veci dokazala riesit so zenou
zena straca na pritazlivosti
sedmikráska gratulujem, výstižné.
Milanek daj sa vyšetriť u gynekológa aby si pochopil o čo tu ide.
a ty kde žiješ chlapče na ktorej planéte?
heh ... predstav si milanek, ja mam gynekologicku ... a gynekologa som nikdy nemala.... hmmm... asi som lesba ... dakujem milanek, ze som vdaka tebe na to konecne prisla...
klamete zavadzate podstate temy sa vyhybate na mna rozpravky neplatia je neuveritelne ako ste schopne bojovat za svojho gynekologa teda velmi vam na nom zalezi ale maloktora prizna ze ho potrebuje lebo nie je lesbicka
este mi neda nereagovat na milanekov dalsi "uazsny" prispevok .. to akoze ked ja poviem, ze sa mi paci biela farba... a niekto iny povie (dajme tomu zena), ze sa jej paci cierna... tak to by si urcite tiez uz povedal, ze sa hadame medzi sebou nie ? ... to by uz som chcela vidiet ten tvoj nazor, ktory by si si z toho urobil.. heh :)) ... nenadavajte mu, sak sranda musi byt .. ved na hluposti druhych sa da aj dobre pobavit... :))
Milanek,nehnevaj sa,ale si tupec,ktory nechape,co zena preziva pri navsteve gynekologa.Myslis,ze je to sranda???Velky omyl a mat takeho chlapa ako si ty,tak uz nie si!!!
rado sa stalo :D
sedmikraska.... :))) ... som sa dobre zasmiala.. diiik ! .... :))
Aj pre mňa je prirodzenejšie sa vyzliekať pred chlapom a tiež aby ma aj chlap vyšetril. Nebudem to však hovoriť mojemu milému lebo má problém sa s tým vysporiadať - zmieriť. Moja skúsenosť je taká že sa netreba s nimi rozprávať na gyn. tému lebo majú s tým problém - teda držať sa zásady na prhliadky chodiť ale doma nič nehovoriť.