neviem preco sa mi priatelky chvalia ako boli u gynekologa ze ich vysetril dole i hore a su ok - ja stracam o nu zaujem ved aky ze je to intimny zivot ked v pozadi asistuje muz ved to uz nie je dvojica ale v trojke. len jedna priatelka navstevovala gynekologicku a bola pre mna podstatne zaujimavejsia aj tym ze si babske veci dokazala riesit so zenou
zena straca na pritazlivosti
Ty si fakt riadny vol. Skadial si spadol??? Omg... Ved je to lekar, ide o priatelkyne zdravie. Sa vobec divim tym tvojim priatelkam ako mozu chodit s takym ...ani sa radsej nevyjadrujem..
milanek...si riadny kus idio....., aj s tvojimi nazormi, chod niekde do stredoveku. Preboha aj taky okolo nas ziju ako ty? to je des.....
milanek a ty si akoze myslis, ze nemy chodia na gyndu s radostou? Cjcem vidiet teba, ako by si chodil k urologocke a tesil sa na to, ze jej tam otrcis svojho oneho. A robila by ti same "prijemne" vysetrenia. Ved sa zobud pre boha. Je to len lekar a ci to je zena alebo chlap je jedno. Hej ja mam problem väcsi sa vyzliect pored chlapom, ale chodila som k zene a to bola cista p..... Radsej k chlapovi, u nas je supis lekar, mozes sa spytat na vsteko co chces, posle ta na vysterenia, aj tehotne zienky posle na vysternia,aby vedel, ze vsetko je ok. U nas su dve gynekologicky a su strasne. Ale to chlap nepochopi co je to ist sa otrcat niekomu so svojimi intimnimi miestami. Kazda ked tam ide ma nervy a radsje yb si nechala vsetky zuby vytrhat. je to doslova neprijemne, takze nesud, pokial tam nemusis chodit sam.
milanek prosim ta, keby sa mame riadit len poda tohto fora, tak kazdy by bol neverny, skaredy, mal anorexiu a osrate tanga :D
jediny argument ktorý ti mozm podat je ten ze kazdy clovek je INY - jednemu vyhovuje gynekolog, inemu gynekologicka, ja som stravila jeden cas u gynekologa -ale kedze presunul ordinaciu ostala na poliklinike zena tak teraz chodim k nem - inak nevidim rozdiel - doktor je doktor, niekto je hanblivejsi pred muzom, iny ziarli na svoju zenu ze chodi ku gynekologovi lebo je muz niektora zena namuza ze ma urologicku, ale podla mna je to chora - chapem ze su ludia - kazdy iný - ale nemal by mat clovek so zdravym rozumom nejaky blok v hlave ze boze tak mi genitalie vysetruje chlap - ked ovsem nie je ten gynekolog uchyl - co sa moze stat.. ale inak padnuta tema na hlavu
porovnavate neporovnatelne a nemate argumenty ktore by obstali ste v uzkych a sproste utocite. precitajte si v casti zenske choroby gyn. vys - co by ste chceli zmenit / jaja vymenila gynekologa za gynekologicku a pise ze je to prirodzenejsie mat zenu / fjfdfd odpoveda ze pre nu je prirodzenejsie vyzliekat sa pred chlapom lebo nie je lesbicka / a to sa hadate vy zeny medzi sebou no mam svoj nazor aj podla vasich prispevkokov
no milanek sa radsej ani nevyjadruje.. urcite sa hanbi, co sa prispevok, resp. temu zalozil... ze milanek? ...akoze fakt...no comment...jedine ospravedlnenie beriem, ked tvoja zena ci priatelka, prave ked to robite, rozprava o svojom gynekologovi...ako ju dobre vysetril... :)) .. potom uz aj chapem, ze je to pre teba "v trojke" :)
ano, hodila som to len ako príklad:) vidím, že len inteligentní ludia pochopili...
predsa gynekolog vidí tolko žien denne, myslíš si, že to ako berie???ako svoju pracu, nie? a mimochodom, vobec by mi nevadilo, keby moj manžel mal urologicku suhlasím s kikinou:)To si ani neviem predstaviť tvoju priatelku, ked bude musieť rodiť ak tam budu iba samí lekari fuha....nechcela by som takého chlapa ani za nič
pridavam sa ku kikine..tiez by som bola radsej keby mal moj priatel urologicku :D a milanek ty sa zobud..alebo trpis nejakymi komplexami ze ti tak vadi ked ma tvoja zena gynekologa?..booze akoze fakt trapas..a chudak tvoja zena...sa spamataj..tod moja rada :D
no... ja by som bola radsej aby mal moj priatel urologicku, neviem si predstavit zeby mu ho ohmataval chlap!!!:DDD