Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Brazilska depilacia

simba1

ahoj bibina666,po oholeni je mozne depilovat,ked maju chlpky,,aspon,,pol centimetra.a kedy?to zavisi ako rychlo ti rastu chlpkx.ahoj

bibina666

Mozem sa opytat, ze po kolkatich dnoch po oholeni sa mam ist ku kozmeticke na depilaciu?Ake velke maju byt uz tie chlpky?Dakujem :)

bryana

ahojte, takze mi chcete povedat ze staci ist raz na depilaciu a potom nikdy viac??? to sa da hned na prvykrat odstranit vsetky chlpky? nic tam potom neostane? uau....

ella

baby ja nezijem na slovensku, takze v tomto vam neporadim, ale baby vraveli ze to robia skoro v kazdom salone, len to nevolaju brazilska depilacia. tak sa skus rovno opytat ci ta "tam" vydepuluju :)
inak teraz som 3. den po a zatial pohodka, uz to nie je ani cervene, zatial nic nevyrasta a nezarasta, len mam miestami take suche fliacky.. takue si ich natieram detskym hydratacnym kremom a uz ich skoro niet :)) takze ja len doporucujem :)

britney

Ahoj ella, takze mas po brazilskej depilacii? Zaujala aj mna, no netusim kde ju v bratislave robia, kolko stoji atd. Mohla by si mi prosim dat info? Diki :)

ella

no je to podobne ako u gynekologa :)
len dostanes take specialne jednorazove tangace a ona si ich potom posuva ako potrebuje a depiluje. boli to dost, ale mna bolelo viac podpazusie, ja som totiz bola na kompletke :)
ale da sa to vydrzat a nie je to az tak neprijemne, co sa tyka hanblivosti... aspon ta moja kozmeticka bola velmi mila a snazila sa aby som sa ja citila co najlepsie. teraz to mam troska cervene, ale na dotyk ma to neboli a je to uzasne hladucke, so zilotkou som taku hladkost nikdy nedosiahla :))
takze smelo do toho, vyskusaj!