caute baby,,pocula som o tzv "brazilskej depilacii"..depilacia intimnych partii...zevraj ju robi kozmeticka,,uz ste skusali??ako to prebieha??
Brazilska depilacia
Mozem sa opytat, ze po kolkatich dnoch po oholeni sa mam ist ku kozmeticke na depilaciu?Ake velke maju byt uz tie chlpky?Dakujem :)
bryana, nie, to nikto nepovedal.
normalne zacnu rast po niekolkych tyzdnoch.
baby ja nezijem na slovensku, takze v tomto vam neporadim, ale baby vraveli ze to robia skoro v kazdom salone, len to nevolaju brazilska depilacia. tak sa skus rovno opytat ci ta "tam" vydepuluju :)
inak teraz som 3. den po a zatial pohodka, uz to nie je ani cervene, zatial nic nevyrasta a nezarasta, len mam miestami take suche fliacky.. takue si ich natieram detskym hydratacnym kremom a uz ich skoro niet :)) takze ja len doporucujem :)
AHOJ,,ella:a nezarastaju ti chlpky po tejto depilacii???
ja zijem v grecku, v atenach. bola som tu a cela depilacia (nohy, ruky, podpazusie a brasil) ma vysla na 50 eur...
kde si presne bola a co ta to stalo?
no je to podobne ako u gynekologa :)
len dostanes take specialne jednorazove tangace a ona si ich potom posuva ako potrebuje a depiluje. boli to dost, ale mna bolelo viac podpazusie, ja som totiz bola na kompletke :)
ale da sa to vydrzat a nie je to az tak neprijemne, co sa tyka hanblivosti... aspon ta moja kozmeticka bola velmi mila a snazila sa aby som sa ja citila co najlepsie. teraz to mam troska cervene, ale na dotyk ma to neboli a je to uzasne hladucke, so zilotkou som taku hladkost nikdy nedosiahla :))
takze smelo do toho, vyskusaj!