caute baby,,pocula som o tzv "brazilskej depilacii"..depilacia intimnych partii...zevraj ju robi kozmeticka,,uz ste skusali??ako to prebieha??
Brazilska depilacia
pardon
www.queeniv.eugo.sk
queeniv.sk
Ahojte!
Neviete mi poradit, kde robia brazilsku depilaciu v Presove prip. v Kosiaciach? A co to cca stoji. Velka vdaka! :)
Na Brazil chodím pravidelne a neviem si ten úžasný pocit hladkej pokožky vynachváliť. čo sa týka bolesti...bolí to, ale nie je to nič nevydržateľné a tych 20minút v salóne stojí za to, že 6 týždňov mám pokoj.
bolelo to dost ale bez toho to nejde
a ako velmi to bolelo?
ja som bola na medenej ulici v bratislave..vola sa to Zorzika myslim a stala 7 eur
Dámy, brazilská depilace se nedělá voskem, ale cukrovou pastou. Metodika postupu je trošku odlišná. Brazilskou depilaci nabízí v BA na Klincove 30, Medical Beauty
pre tie, ktore brazilsky vosk odskusali v bratislave, mozete prosim odporucit nejaky dobry salon, kde s touto procedurou maju skusenosti a prevadzaju ju hygienicky? ja sa nechavam depilovat v new yorku, a mam dost obavy zverit sa nejakej slovenskej kozmeticke, kedze tu brazilska depilacia este nie je taka rozsirena.
dakujem.
Leanne radsej chod najskor ku kozmeticke a vsimni si ako to robi, bo si mozes sama aj ublizit, tam ide o to aby si vedela do ktorej strany mas trhat a kde pridrzat