Brazilska depilacia

xxaxxa

Ja som tiez chodila zo zaciatku na hollywood ku kozmeticke a to je ze ti vydepiluje vsetko dohlatka. Kamosky chodili na brazilsku a to im kozmeticka nechavala pasik... tak sa to aspon rozlisuje tu. Ak sa nejake dievcata odvazia tak doporucujem aby aspon prvy krat alebo aj dvakrat isli ku kozmeticke aby tie chlpky neboli take tvrde ked sa na to odhodlaju same. Len malo z vas bude mat tolko sil aby si vydepilovali vsetky chlpky dohladka. Ja sa depilujem sama uz skoro rok ale zozaciatku som si aj dost poublizovala kym som prisla na to ako na to .

asamita

hm, ja sa depilujem voskom sama uz niekolko rokov, holenie za nic nestalo, straaasne to pichalo a svrbelo... zo skusenosti mozem povedat, ze pravidelnou depilaciou tie chlpky zoslabnu a aj trhanie ide lahsie... ale zaciakty.. ojojoj...aj slzy padali ))) ale oplati sa.... hladucke ) skoda ze to na sk nerobia profesionalne, aj ked rozmyslam, ci by mi to bolo prijemne ))) faktom je, ze na niektore miestecka je problem sa dostat... ak by ma niekto v inkriminovanej depilacnej chvily videl, volal by psychiatriu ))))

zuzance

"brazilska depilacia" ?
je to normalna depilacia ako na inych castiach tela len sa robi v okoli bikin, zadku proste v celom okoli, niektorej sa to da spravit vsade niektorej je to komplikovanejsie. Robi sa to teplym voskom je to ovela lepsie ako studenym, lebo to nestrhne skoro nic a je to viac bolestive, pokial mas tvrde chlpky a kratke nestrhne nic musi mat dlhsie aspon 5 mm. Najlepsi vosk je crystal z europartnersu stoji asi 2,5 eura, mozes si to spravit aj sama ale na zaciatok by som to neodporucala, pokial niesi kozmeticka a vies ako to mas robit v ktorom smere atd..... najprv chod ku kozmeticke . vydrzi to individualne niekomu tyzden niekomu 2, ale po tyzdni to zacina rast. A samozrejme, ze po depilacii sa chplky oslabuju. nieje to dobre kombinovaz aj s holenim lebo opat stvrdnu. takze tak =)

au

no dnes som bola na brazilskej a niektore chlpy mi kozmeticka ani nevedela vydepilovat, vraj su zhrubnute holenim, takze uplne hladka tam nejsom :/ stalo sa toto uz niekomu? vraj na druhykrat uz pojdu dole...

lenkaaaaaaaa

ahojte. chcela by som sa opytat, kolko brazilska depilacia stoji u nas priblizne.. a ci sa to tam dole depiluje vsetko ..? aj pysky aj okolo zadku? :D

juicyluu

Ja som si davala robit brazilsku depilaciu roky v zahranici kde to je uplne normalne a nemozem odporucit nic lepsie ale potom som sa vratila na slovensko a mala som strasny problem. Tu u nas naist niekoho co to robi a hlavne vie to robit je strasny problem. Zo zufalstva som si to dokonca skusala urobit sama ale to sa neda... ani nie pre bolest ale pre pristupnost. Ja som vyskusala tvrdy vosk, pasiky, cukrovu pastu a vsetky sposoby su ine a zalezi len na tom ktory si kto vyberie. Konecne som niekoho nasla co to pre mna urobi mozem odporucit. A najviac ma zarazalo ked som si obvolavala salony tak sa ma pytaly co to vlastne chcem - co je to brazilska depilacia.

simba1

ahoj baby,ja chodim rok a pol na komplet intimnu depilaciu a nic lepsie nepoznam.kedysi som sa holila,ale isla som sa z toho zblaznit.ako rastli takma pichali a skrabali chlpy ze som sa vyskrabala az do krvi,takze som sa rozhodla najst ine riesenie.prvy krat po absolvovani depilacie ma to velmi bolelo a dalo sa,a to preto tak bolelo lebo chlpky po holeni hrubnu.ale uz ta druha depilacia sa dala.po depilacii mam mesiac pokoj.takze odporucam,taku hladku som po holeni nikdy nemala,aj frajer si to velmi chvali.ak chcete poradit kde to robia,napiste mi mail.ivetmk@gmail.com