Zdravim vsetkych! V decembri minuleho roka som presne na Vdakyvzdanie (travila som 6 mesacny pobyt v USA) zacala mocit krv, bolo mi to divne kedze som menzes nemala a taktiez uziva hak takze som si bola ista ze to ani menzes enmoze byt. O niekolko hodin zacalo mocenie nehorazne boliet a stale sa v moci vyskytovala krv. Isla som doktorovi asi tak o 3-4 dni lebo neskor s bolestami pri moceni sa objavili aj intenzivne bolesti na pravej strane chrbata - pravdepodobne oblast pravej oblicky. Odobrali mi vzorku mocu - infekcia, dali mi antibiotika a kazali vela pit. Preslo to. prisla som domov nic sa nedialo. Momentalne studujem v Dansku a nutkavy pocit mocenia sa zasa u mna vyskytol, mocenie uz len trocha stipalo ale zasa ma zacal boliet chrbat - presne ta ista bolest a ta ista oblast.Horucky som nemala ani nemam. Hned som sla doktorovi - to iste, infekcia, antibiotika. Opat to preslo a dotktor mi povedal ze je to bezne ochorenie u zien ba dokonca aj u muzov. Obliekam sa dobre, nie som typ ''holych krizov''. Teraz ale zacinam mat obavy.Chrbat ma zasa zacina boliet - spominana oblast ta ista bolest.Mocenie je v poriadku. Mala som ale dost namahavy tyzden ktory sa podpisal aj pod pocit akoby som mala chripku - unavene telo, trocha ma boli hrdlo ale to je minimalne, dala som si aj paralen ale stale ma boli ten chrbat a to miesto. Myslite ze to je spojene s tou oblickou?Nevie niekto nahodou nejaku liecbu alebo co je dobre jest a pit?nemate niekto skusenosti?urcite navstivim doma lekara ale aj tak sa bojim ze mi zasa povedia ze je to len infekcia...tak preco sa mi stale bolesti od toho decembra vracaju???
dakujem S.