vies ELE, nepoznam tie vyrobky ktore pouzivas, ked bola dcera mala, nic takeho neexistovalo, je mozne ze su vhodne. ja som hovorila v podstate o kravskom mlieku (resp. kozom a pod), takze neber to nejak zle prosim. Co sa tyka mna, tak dcera ked bola taka mala, tak nejedla kupovane veci, ani hipp, ani ine. Vzdy som pripravovala doma cerstve, z ovocia, zeleniny, maska. aj ked uznavam, ze tie hotove su prakticke, ale asi sa cestvej strave nic nevyrovna.
Kvalitu takych vyrobkov samozrejme nespochybnujem, aby si nemyslela, ze proti nim nieco mam :-)) Mozno dnes, ked je taka ponuka by som aj ja raz za cas take hotove vyrobky vyuzila, pred 7 rokmi bol dost obmedzeny vyber. A instantnu kasu (tusim Bebe, alebo nieco tak) som kupila raz, ked mala dcera asi 9 mesiacov, bola na moj vkus velmi sladka, dcera ju vyvratila, odvtedy som nic take nekupila :-))
Vies, jedine co ti zostava je stale si zistovat informacie - bud na nete, alebo je dost detskych casopisov, su tam urcite aj recepty na nejake destke jedla vhodne k urcitemu veku. Ja som mala take recepty povystrihovane v bloku a obcas som podla nich varila :-))
najviac sa pamatam na povarene kuracie masko s jablckami - malej to velmi chutilo :-)))