môjmu priatelovi vadi že nosim mejkap,ze nechce bozkavať farbu ale mna.Lenze ja si ho musim davat,mam na tvari vyrazky.nedavam si zase toho vela,ziadna centimetrova vrstva to nieje.
--baby a chalani píšte prosím---
Vadí mužom mejkap???????
tak dakujem ze sa oholis, no s tym bozkavanim, zase dobre a zle, to sa neda povedat. :-) myslim, ze dvaja s apotrebuju zladit a ´potom je to super:-) a no, radsej neuvazuj o zmene orientacie, aj ked ja proti homosexualom nemam nic, mam aj takeho kamosa, ale predsa len, zeny su pre chlapa lepsie:-a)
:) Tak ak sa náhodou budeme bozkávať, tak sa kvôli tomu oholím, aby som Ti strniskom nerozorval pokožku na tvári a Ty si odpustíš ten balzám, platí.
Inak, to, že som to ja spoznbáš podľa toho, že mi to bozkávanie príliš nepôjde :)
Neboj, aj ja poznám mužov, čo majú popraskané pery a používajú balzám, naštastie, v tomto prípade mi to v najmenšom neprekáža, keďže nepredpokladám v tomto živote zmenu orientácie :)
martn, v tomto to maju muzi lepsie, ja co poznam chlapov,a ni jeden nema probelmy s perami v zime. Ale skus pouzit aj ty balzam a uvidis:-))) robim si srandu, ale napr. moj bracho pouzival balzam na usta, ked mal suche a co je na tom? :-) No ked s araz budes chciet so mnou bozkavat, tak balzam si odpustim hi hi hi:-)
No co ja som sa este na zakladke ucila dejepis kedysi davno, tak este tam sa spominalo, ako si zeny zdobili tela, aby sa pacili muzom, namiesto make-upu pouzivali lesne plody, napr. cernice a maliny namiesto ruzu. Je to lepsia alternativa ako chemia, ale bohuzial, je to realita a je to mezdi nami. Ja na tom nevidim nic zle. JA pokojne vyjdem von aj nenalicena, mne to problem nerobi. Ale myslim, ze ak to ma pomoct niekomu zvysit sebavedomie, tak preco nie? Nevravim, ze teraz kazda holka od 15 po 100 sa ma malovat, preco? Ked sa niekto chce skraslit, tak preco nie? Vidis, nemas rad balzamy, ja svojho rpiatela respektujem,keby mu vadil puder, tak si hho nedam, nosila yb som ho iba, ked by som nebola s nim napr. Ja mam rpoblem so suchymi perami v zime a viem, ze ked si balzam napr. nedam, tak mam pery popraskane a supe sa mi z nich kozicka, take podla mna balzam sice he prijemny mozno velmi nie je,ale ten nie je pre krasu,ale pre zdravie. (a to nevravim o tom, ze keby sa partner oholil na hladko, tak by ma pery neboleli a nestipali ako po brusnom papieri:-)Ale jemu je lepsie so strniskom a potom odnasam ja, ze endostanem ani pusu koli balzamu. Ale ked tu pusu chcem velmi, tak vydrzim aj bez neho, co uz s tymi chlapmi)
Ale poviem ti uprimne, tak ja byt chlap tak hladam co najprirodzenejsiu. Sminky mi nevadia, ale fakt zobudit sa rano a nespoznat holu, to musi byt strasne. :-)
no aspon, ze si to pochopil, ako som to myslela......
cicus: Od kedy je pre ženy prirodzené maľovať sa?
Je to niečo tak silné a prirodzené ako pud sebazáchovy?
Myslel som, že mi vadí pobozkať púder alebo ako si spomenula balzám na ústach, som z toho voľajaký lepkavý :)
A ten prípad, keď sa muž zobudí vedľa odlíčenej priateľky poznám (nejedná sa o mňa):)
llucia: Prepáč, ak to tak vyznelo, v žiadnom prípade nikoho nehádžem do vreca, je mi ľúto, že Ti nič nepomohlo :( potom už ti veru neostáva nič len mejkap používať.
tí ľudia ktorí nemaju problemy s vyrazkami casto nechapu ludi ktorí s tym ozaj maju problemy a ten make-up potrebuju...mam kamaratku naozaj je to holka na urovni stara sa o plet...chodi na cistenie, aj na kozne a ma problemy s tvarou...a nie je to niaka spindura alebo co...takze bacha na to
martin, no tebe sa lahko vravi, ze neybavia pokial nevyhladaju odbornu pomoc, vyskusala som uz vsetko mozne, investovala nemale peniaze u doktorky a nic....., tak nehadz vsetky do jedneho vreca
martin to ju nepobozkas ani ked ma namalovane oci? Ved tie predsa nebozkavas. Ja som mlada zena, pubertiacka uz davno nie som,ale nie som ani stara a napr. ja som vzdy pouzivala iba ceruzku na oci a spiralu. Teraz uz pouzivam aj make up, alebo kryci krem uplne v malom mnozstve, ked mam scervenanu plet a myslim, ze pre zeny je prirodzene sa malovat. AJ nie som zastancom vyrazneho make-upu. TAke cicky vymalovane memam rada, ja sa malujem len malo a pouzijem len podklad, spiralu a ceruzku na oci a este licenku. A myslim, ze pre sebavedomie kazdej zeny patri nejaka ta farbicka do kabelky:-). Ale napriklad viem, ze mojmu priatelovi vadi cokolvek na ustach, takze rpoi nom si nemozem dat ani balzam. A inak ruze nepouzivam, iba na oslavy. A podla mojho nazoru, baby, ktore maju proboematicku plet vyhladaju lekarov odbornikov. JA mam kamosku, co poznam 20 rokov a ona mala vzdy problemy s pletou a ziadny lekar jej nepomohol a vypustila desattisice na specialnu kozmetiku co jej naordinovali. Takto to zakryje make-upom a citi sa sebavedomejsie. TAkze ak to zhrniem, moj nazor je, ze make-up, ani,ale len prirodzene licenie a nic neprehanat. ZAse nechcela by som byt v kozi takej baby, pri ktorej ked sa rano muz zobudi, tak ju bez sminiek nespozna.