Vadí mužom mejkap???????

lolita22

mne dost pomohol hak s pletou a odvtedy aj menej pouzivam make-up a mojmu chalanovi to nevadi - do tej miery pokial nema po bozkoch biele pery je spokojny:D

martin242

Mne to vadí až natoľko, že partnerku nepobozkám, pokiaľ je nalíčená, nieje mi príjemné oblizovať chemikálie, dosť, že s nimi pracujem, nepotrebujem ich do seba dostať ešte aj takýmto spôsobom. :)
Smiešne je, že make-up používajú v extrémnom množstve mladé ženy, ktoré majú peknú pleť, ktorú si ale takto krásne zničia a potom im už nepomôže ani make-up.
Tie s problémovou pleťou sa zasa používaním mejkapu svojho problému nikdy nezbavia, len si to zhoršujú namiesto vyhľadania odbornej pomoci.

bubina

ahoj llucia,dik za tvoj nazor,uz si nebudem robit hlavu z toho,ked mejkap uz proste patrí ku mne,tiez mam problemovu plet a mejkap je môj kamarát:) môj milacik si bude musiet zvyknút a mas pravdu su aj dôlezitejsie veci....papa

llucia

bubina ja viem ze mam stastie, a velke a nielen v tomto, ja mam 20 a on 23, len mam problemovu plet a vadi mi ked to na mne vsetko svieti, inak by som sa ani nenatierala.....,ak ta ma naozaj rad tak mu to bude fuk, make up nie je dolezity, nerob si hlavu z takzchto veci, su aj dolezitejsie

gabca

ja pouzivam len puder a tak a ten môj zvykne hundrat ze furt cosi dzabem na seba...ale zas ked to nemam tak sa spyta ze co som taka bleda :) no alebo ked si napr nedam ani spiralu tak sa pyta kde mam oci :d ale to len take srandicky....no ak to neprehanas tak myslim ze je to tvoja vec ci si das alebo nie.... :)

bubina

llucia,to maš teda šťastie,ja som mu to vysvetlovala že s nim sa citim lepsie,ale on to nechape,normalne je aj nahnevany trochu,no dufam že ho to prejde.
môžeš mi prosim este napisať že kolko mate obaja rokov?

llucia

Ten moj si z toho robi srandu, ze sa aspon napapa.jemu je jedno ci ho mam alebo nie,hlavne aby som sa ja citila dobre.......