ZBIERAM VRSKY Z PLASTOVYCH FLIAS.PRI POCTE 1000000,MOZEM VYMENOU ZISKAT SPECIALNY VOZIK PRE POSTIHNUTE DIETA. KTO VIE ADRESU NA ORGANIZACIU KTORA SA TOMU VENUJE PROSIM O INFORMACIE ALEBO NAPISTE.DAKUJEM VOPRED
Pomozte najst adresu
Prosím o pomoc. Pridajte sa ku mne zbieram vrchnáky z PEP fliaš a pomôžte mojej dcérke. Na kúpu autokaravánu aj staršieho, napr: taký FORD Tranzit 350 , nakoľko nemôže cestovať na dlkšie a ani na výlety či dovolenky v lete ani v zime. Pre jej zdrav. stav si nemôžeme vopred ani 2 dni rezervovať ubytovanie a pod. Preto najlepšie nám bolo poradené by bolo pre ňu kúpiť auto karavám aj starší. nakoľko na to nemám tak som začala zbierať PEP vrchnáky a prosím pomôžte mi aj vy. Aby dievča mohlo niekam ísť. Už budúce leto.
Veľmi pekne každému vopred ďakujem
P.S. Kde sa odovzdávajú vrchnáky a koľko ich potreba. ks. Ďakujem.
Mama
dobrý den prosim vas ked budete chciet tak zbierajte mi prosim vas vrchnaky plastove z flasiek je to na pomoc choreho dietata info kinga_belkova@centrum.sk dakujem alebo 0915895862..
www.facebook.com pet vrchnakov.
.
Momentalne sa daju zbierat vrchnaky. Viac info: www.horebpet.sk
PLASTOVE VRCHNAKY ZBIERAJU V MALACKACH V NEMOCNICI PRE NIEKOHO NA VOZIK, JA ICH TAM TIEZ NOSTIM.
Aj ja som sa zacala zaujimat o moznost vyuzitia plastych vrchnakov a zistila som nasledovne:
- daju sa vyuzit na ziskanie vozika, pokial spravy v novinach neklamu...o deskom cine roka a podobne da sa to vygooglit
- tiez som nasla info o tom, ze vdaka nim buduju jedno pastoracne centrum a misie uz spominane...vsetko sa lahko vygoogli
- a tiez zistujem kto to moze zbierat a vymeniat alebo vykupovat no viem, ze sa zbieraju vsetky umelohmotne vrchnaciky z pet fliach, liekov a pod.
A este by som poradila mamine nech sa skusi obratit na omdvsr.sk ak este skusala.