Pomozte najst adresu

ZTP

Prosím o pomoc. Pridajte sa ku mne zbieram vrchnáky z PEP fliaš a pomôžte mojej dcérke. Na kúpu autokaravánu aj staršieho, napr: taký FORD Tranzit 350 , nakoľko nemôže cestovať na dlkšie a ani na výlety či dovolenky v lete ani v zime. Pre jej zdrav. stav si nemôžeme vopred ani 2 dni rezervovať ubytovanie a pod. Preto najlepšie nám bolo poradené by bolo pre ňu kúpiť auto karavám aj starší. nakoľko na to nemám tak som začala zbierať PEP vrchnáky a prosím pomôžte mi aj vy. Aby dievča mohlo niekam ísť. Už budúce leto.
Veľmi pekne každému vopred ďakujem
P.S. Kde sa odovzdávajú vrchnáky a koľko ich potreba. ks. Ďakujem.
Mama

tonkoslava

Prosím jednu radu - týka sa to známej, ktorá má ťažko postihnutého chlapčeka - vraj sa dajú vrchnáčiky z PET fliaš vymeniť za invalidný vozík - ako treba postupovať, príp. treba sa niekde registrovať, ach chceme chlapčekovi pomôcť?

kingacka

dobrý den prosim vas ked budete chciet tak zbierajte mi prosim vas vrchnaky plastove z flasiek je to na pomoc choreho dietata info kinga_belkova@centrum.sk dakujem alebo 0915895862..
www.facebook.com pet vrchnakov.

.

VT

O zbierke viem, teraz beží v Cechách.
Ja som tiež telesne postihnutá, mám ID a preukaz TZP/S, zbieram vrchnáky na vozík pre seba. Rada by som vás poprosila, kto má vrchnáky iba z minerálok, či by ste mi mohli poslať, nestíham. Som z BA.
Veľká vdaka.

rutto

Mi tiez zbierame vrchnaky a mame ich uz plno pocul som ze za ich odovzdanie mozem dostať novy vozik ak dakto vie kde
ich mame potom odovzdat prosim napiste. Dakujem

JanaM22

Aj ja som sa zacala zaujimat o moznost vyuzitia plastych vrchnakov a zistila som nasledovne:
- daju sa vyuzit na ziskanie vozika, pokial spravy v novinach neklamu...o deskom cine roka a podobne da sa to vygooglit
- tiez som nasla info o tom, ze vdaka nim buduju jedno pastoracne centrum a misie uz spominane...vsetko sa lahko vygoogli
- a tiez zistujem kto to moze zbierat a vymeniat alebo vykupovat no viem, ze sa zbieraju vsetky umelohmotne vrchnaciky z pet fliach, liekov a pod.

A este by som poradila mamine nech sa skusi obratit na omdvsr.sk ak este skusala.

minaroli

Mám doma vrece vrchnákov z PET fliaš. Jeden čas to zbierala u nás vo firme naša pani upratovačka pre nejakých chlapcov, ale už to vraj nechcú. Ak by niekto mal záujem, rada mu ich poskytnem. BA-okolie