Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomozte najst adresu

iva20

aj my to doma zbierame, asi skor na reciklaciu, ale odkedy som presla na VS, tak to nemame kam davat, predtym sa to u nas na strednej zbieralo, ale teraz uz ee, tak ak ma niekto aujem o vypomoc, mame toho dost

sasanka

PROSIM VAS VIE NIEKTO AKO ZUZITKOVAT PLASTOVE VRCHNAKY Z PLASTOVYCH FLIAS. SME PARTIA LUDI KTORI TO ZBIERALI MAME VELKE MNOZSTVO NO NEVIEME SA POHNUT KDE ICH MAME ODOVZDAT.
DAKUJEM S UCTOU

moncika

www.csz.sk
str=detail&sprava=116&koniec_vyberu=120
na tejto stranke su inf.aj potrebne tlaciva pre ziskanie vozika. si zdravotna poistovna hradi len polovicu vozika ale da sa poziadat o vynimku a uhradia ho cely.tak za pokus to stoji nie?drzim palce, si myslim ze ked ste sama a vas syn nevyhnutne potrebuje vozik tak by vam to mali schvalit

kovacova

TAK POISTOVNA LEN HRADI JEDNU POMOCKU A ON UZ MA KOCIK KTORY MA LEN 2ROKY A JE NA ROZPADNUTIE A KED DAM OPRAVIT TAK TREBA CAKAT MESIACE DOKYM TO POSLU NASPET A SYN JE V TAKOM STAVE ZE HOC KEDY TREBA S NIM UTEKAT BUD NA POHOTOVO ST ALEBO K LEKAROVI.TAKZE SOM BEZRADNA.

kovacova

BOHUZIAL MAM POSTIHNUTE DIETA A SKUSAM VSELICO ABY SOM JEMU MOHLA ZABEZPECIT VOZIK.JE SMUTNE ZE NEVIEM NA KOHO SA OBRATIT A POZIADAT O POMOC.SVOJHO SYNA VYCHOVAVAM SAMA A JE TO TAZKE.ALE AJTAK DAKUJEM KAZDEMU KTO MI PORADI

očko

U nás v kostole sa zbierali vrchnáky z plastových fliaš minulý rok a tie sa posielali na misie. Tam z nich vraj vyrábajú nejakou technikou roztavenia nejaké úžitkové predmety. Tá akcia však v decembri skončila. V rámci Slovenska sa toho nazbieralo veľmi veľa.