Ahojte mala som hrcku na ruke, po navsteve lakarky mi povedala, ze je to nieco podobne ako pruh, ze si mam po tom buchat a, ze to bude Ok, po roku sa mi to vratilo uz z bolestami, musim si ju s obvazom stahovat, tak ma to boli, sestra to mala a dala si to vytiahnut, vraj sa to da aj chirurgicky?
Hrcka na ruke
ahojte...mne sa tiež objawil ganglion na zápästí na ruke, bola som s tým u obwodnej a tá ma poslala k ortopédowi..čítala som na internete, že sa to dá odstrániť rôzne ale uwažujem len nad liposukciou alebo nad operatíwnym odstránením..ak je to s tou sadrou prawda, tak ma to odrádza, ale bojím sa, že tá liposukcia bude moc bolieť...má s tým niekto už skúsenosti?..prosím napíšte na môj mail...ďakujem
caves , vo teraz som zrovna bola na takej operacii, vyberali ma na prste ten tukovy nadorcek, netreba sa toho bat:)
Caute,ja mam na prste taku malu hrcku a niekedy ked sa buchnem alebo silno potlacim tak to zaboli...Ta hrcka je presne na klbe ukazovaka,stalo sa to asi pred 2 mesiacmi a mam strach ze by sa tam mohol vytvorit nador.Prosim dajte mi radu.Teraz sa chystam na chirurgiu.
dik
Je to pohoda, v lokálke raz dva. Nezomiera sa na to.
Len aby sa to potom zase neurobilo, ak to nesprávne vyberú. Ja to mám na ruke, ako ohnen zápästie. Doteraz mi to nerezali, že netreba, ale vyťahovali mi dva krát z toho niečo, a to fest bolelo.
ahojte, tiez mam ganglion na ruke konkretne na zapasti a idem na operaciu, vie mi niekto poradit ako prebieha operacia v lokalnej anesteze? a davaju sa pritom aj nejake lieky alebo len injekcie?
Sory, ale odoslalo mi to viac krát.
Sory, ale odoslalo mi to viac krát.
Čaute všetci,mám tiež skúsenosti s hrčkou na ruke.Pred piatimi rokmi som ju mala tiež,ale tak ako sa objavila sa aj stratila.Minulý rok sa mi objavila v septembri a mala som ju asi dva mesiace.Stratila sa mi po náhodnom vyvrtnutí ruky,no o mesiac som ju tam mala znovu.Neviem či mám ísť k lekárke,lebo sa bojím,že ma pošle na operáciu a počula som,že sa po nej hrčka môže znovu objaviť a ešte väčšia.A vraj po operácii musí byť ruka mesiac v sadre alebo v dlahe.Počula som aj,že sa to dá odstrániť striekačkou,ale neviem nakoľko to je bolestivé.Ruka ma nebolí,len sem tam po väčšej záťaži,pretože mám manuálnu prácu.Vadí mi to hlavne z estetickej stránky.Ak mi vie niekto poradiť o nejakých iných spôsoboch odstránenia,alebo má nejaké iné informácie budem veľmi rada.Tak ďakujem zatiaľ!!!
Čaute všetci,mám tiež skúsenosti s hrčkou na ruke.Pred piatimi rokmi som ju mala tiež,ale tak ako sa objavila sa aj stratila.Minulý rok sa mi objavila v septembri a mala som ju asi dva mesiace.Stratila sa mi po náhodnom vyvrtnutí ruky,no o mesiac som ju tam mala znovu.Neviem či mám ísť k lekárke,lebo sa bojím,že ma pošle na operáciu a počula som,že sa po nej hrčka môže znovu objaviť a ešte väčšia.A vraj po operácii musí byť ruka mesiac v sadre alebo v dlahe.Počula som aj,že sa to dá odstrániť striekačkou,ale neviem nakoľko to je bolestivé.Ruka ma nebolí,len sem tam po väčšej záťaži,pretože mám manuálnu prácu.Vadí mi to hlavne z estetickej stránky.Ak mi vie niekto poradiť o nejakých iných spôsoboch odstránenia,alebo má nejaké iné informácie budem veľmi rada.Tak ďakujem zatiaľ!!!