Po vysetreniach mi stanovili diagnozu vysokorizikovy HPV virus pozit. a cytologia 3a. Chcela by som vediet aky postup liecby zvolil vas gynekolog a co vsetko toto obnasa. Rovnako ma zaujima ako casto vam lekar robi cytologiu pri takejto diagnoze a ci sa da za poplatok urobit castejsie. Piste radte ake doplnky uzivate atd. Mam strach co bude dalej!
VYSOKO RIZIKOVY HPV!!!
Dobry pokus ale neviem co by mi manzel po 8 rokoch povedal, keby ze ho chcem vymenit!:))
...to zrovna nemam :)
ale vyhladaj na nete, urcite najdes, inak v tom obchode kde kupujem ja, to pravdepodobne maju...maju na tejto stranke aj reklamu - doplnky.com - na stranke nemaju napisane vsetko, takze tam treba prip. zavolat al. zajst osobne
Baby ja som to mala tiez na 3a a doktor mi tiez chcel brat vzorku, bolo pred letom tak povedal ze mi nebude kazit leto a ze pockame potom ci sa to zlepsi, medzitym som vymenila partnera a cuduj sa svete vysledky zacli byt lepsie a lepsie. trapila som sa takto dva roky so zlymi vysledkami a nakoniec co k tomu stacilo. teraz chodim uz inej lekarke a mam vysledky dobre. takze vela svedci aj o tom koho mame vedla seba a v konecnom dosledku doplacame na to my zeny.
No a ten vytazok z olivovych listov je co v zivote som to nepocula, aj to si kupujes?
Aj mne sa to zdalo vela, chodim do roboty s takou krabickou plnou vselicoho a ludia vobec nerozumeju co si to davam :) Zhruba to dodrziavam, mozno nie je presne, tusim konkretne zinku beriem polovicu...jaaaj teraz neviem, zrovna vcera som dokupovala zasoby a mam nejake ine balenie, tak neviem ci to az teraz nie je polovicna teda tych 25mg. Ja som sa tiez cudovala niektorym veciam, napr. vit C som si nasla az 3000mg, co je pri mojich tabletkach 6ks za den...dokonca som citala ze pri chorobe to ma byt 1000mg kazde 2 hodiny, takze je to asi v pohode :) Neviem na kolko je dolezita konkretna davka doplnkov /nezalezi to aj od vahy cloveka??/, ale je asi najlepsie sa k tomu co najviac priblizit.
A curly beries to presne v takom mnozstve ako je na tej stranke rozpisane? Sa mi tam zda moc tych mg. Inak ja mam 30rokov chvala bohu uz aj deti dve keby mi mali vybrat vsetko, tak sa v pohode zmierim ale rakovinu dostat nemusim, ze nie! toho sa ja bojim ale hrozne!!!
Catherin, ja mam 27, zistili mi to niekedy pred 3-4 rokmi ked som zmenila gynekologa...fasa! Pravdu povediac som si pocas celej tej doby nerobila z toho tazku hlavu, doktor aj doktorka mi o tom stale hovorili, ak sa to nezlepsi, tak konizacia. A teda sa to nezlepsilo, tak prisla na rad operacia. Az vtedy som sa akosi zacala obavat, okrem toho nemocnice a opercane zakroky moc nemusim. Operaciu som teda na koniec podstupila, aj ked to nie je vzdy nutne, lekary vzdy posielaju na operaciu, lebo vacsinou neriesia ine cesty. Vsetko prebehlo v poriadku, 1,5 dna v nemocnici, ziadne bolesti a komplikacie. Vysledky z odobratej vzorky pri opracii boli zle, 1 doktorka mi uz vyberala vsetky zenske organy!!! Tak som zacala brat prirodne doplnky + indonal, priblizne tak ako je pisane v tom prispevku. Teraz su to zhruba 4 mesiace, co ich beriem a hovorim, ze sa to nejak extra nezlepsilo, mozno treba brat dlhodobejsie, neviem. Je pravda, ze tu stravu velmi nedodrzujem, ale zase nejem tie uplne najnezdravsie veci :)
Ciro prosim ta este k tomu davkovaniu, mam pred sebou katalog Walmarku a tam je napr, Selen ktory je obsiahnuty v jednej tablete 50 mikrogram a ma sa uzivat jedna alebo zinok 10mg tiez sa ma uzivat jedna a podla toho rozpisu by som ich mala jest 5. To mam jest tak vela tablietäprisposobit si to) ci existuju aj ine vitaminy kde je tej ucinnej latky viac?
catherin,
veci, ktore su uvedene v tom clanku, su prevazne vitaminy a rastlinne vytazky. Tie sa mozu kludne kombinovat s liekmi, nijako sa nebiju. Ja keby som bol zena a v takej situacii ako ty, tak by som kludne sa spoliehal ciste na veci uvedene v tom clanku. Su natolko silne a ucinne, ze nie je potrebne popri nich brat aj synteticke chemicke lieky od lekara. Ale samozrejme to zalezi na kazdeho vlastnych preferenciach. Ak chces aj lieky, aj tie vitaminy a rastlinne vytazky, kludne mozes oboje.
...tak skoro presne totok robim...az na nejake vynimky