Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
tu v Blave je celkom slnecno...rano sice bola kosa, ale vyjasnilo sa a je tak akuratne:-D
aj ja a to som ani neflámovala :D to robí to počasie zrejme
ok..na dnes som si svoje uz odrobila, nechce sa mi do toho uz hladiet... Neuveritelne sa tesim domov, chcem ist spaaaat:-D
však mne by to tiež nevadilo. len keď oni boli až moc mastné. ja som zvyknutá na zdravý olej a to tiež minimálne papám veci na oleji a tu v práci dokážu všetko tak premastniť, že až. potom to môj žalúdok nedokáže poriadne stráviť.
ja davam olivovy olej len do salatov, uplne malokedy do jedla, lebo ho pokazi..ma taku charakteristicku chut a palacinky by som nim pokazit nechcela:-D
Spanok ta urcite prejde len co vojdes do Maxu:-D
barbi, palacinky, mňam :D veru mne by nevadilo že nie sú na olivovom :D
tak aj ja už mám po obede. mala som palacinky s banánom a čokoládou. ako v pohode, ale moc mastné, aspoň na môj vkus. ja si ešte aj všetko robím na olivovom oleji, tak je to pre mňa také nezdravé.
asi to tak vyzerá :DD ale ešte neviem či pôjdeme :D radšej by som spala, ale to ma hádam prejde, idem kuk vrecia :D
no jasne, len do druhej:-D dnes by som to tu dlhsie nevydrzala:-D Zase ides minat peniazky??:-D
krisha ty len do druhej čo? ja ťahám až do pol 4 D: a dnes zase plánujeme s kamoškou Max ale nie v trenčíne ale v Nitre :D čo budeme doma :D