Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
to ma este cas, babo mam v plane minimalne o 5 rokov, ked budem mat za sebou skolu. A vies, este nemam toho vhodneho genetickeho darcu:-D
tak fajčím, ale nie som tuhý fajčiar. však ja mám krabičku aj týždeň. takže sa neboj. proste keď si ideme sadnúť do podniku, tak len vtedy si zapálim.
barbi ty fajčíš??? som akože trošku v pomykove, som myslela že taká športovkyňa a zástankyňa zdravého životného štýlu, teda to ma posadilo, ešte že sedím :DD
a inak to by mohlo medzi vami krásne iskriť, keby si dal aj Michal strojček
krishka, tak otehotni teda ak ti to pomôže :D
ani ja nefajčím veľa, v robote a doma vôbec. len keď si ideme niekam sadnúť.
môžem sa bozkávať. už sme to aj vyskúšali. horšie by bolo,keby mal aj Miško strojček. to by sme sa mohli aj zakliesniť :-)
nikdy som neskusala prestat, a asi ma k tomu donuti,len tehotenstvo:-D ja nevyfajcim moc, takze som este v pohode, ani nekaslem, ani sa nesvrkavam:-D
krishka, aj si skúšala niekedy prestať s fajčením? nemáš zatiaľ zdravotné problémy?
asi hej, hram sa gulicky, za chvilu prejdem asi na pavuci solitaire, ale predtym idem este na cigu
tak rýchlo? to je znamenie aby si tu bola s nami :D
krishka, keď už tak vybavuješ, vybav aj mne D: dám ti číslo na môjho tatu :D nechceš? ale ved ja už len štyri hoďky :D čože to je :DDD a vy ešte menej :D