Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
obtiahnuté rifle???? nekecaj, holé bruchá som nikdy nenosila lebo šunky ukazovať nemienim
hej, vsetko naokolo to ovplyvnuje...tovarne, kt znecistuju vzduch a vodu, popraviny, same Ecka, obtiahnute rifle, tricka po pupok...
do prčic, čo je to dnes za dobu? ved kedysi s tým nebol problém, ja to nechápem, všade samá chémia, určite je to tým, mne ak sa podarí má bábo,tak ho budem stravovať zdravo, len bio, žiadne chemikálie aj ked sa im asi v ovzduší nevyhne
nie nie, teda aspon si myslim, ze nie, ale mam vela kamaratok, znamych a aj ex kolegyn, co nemozu, aj ked sa vsemozne snazia.
ty tiež??????
nie si bohuzial sama, co nemoze
je to zvláštne, najhoršie je že ten čo chce mať nemôže D:
ja viem Jancecka, viem si ta dokonale predstavit ako si obkolesena deturencami:-D Ja sa zase citim velmi mlada na deti, neviem si predstavit, ze by som ich mala vychovavat a nie som ani dostatocne zabezpecena, aby som im mohla dat vsetko.
baby, ja som asi divná,mám 24 a ja sa cítim strašne stará, že som premrhala minimálne štyri roky, už som mohla mať dve deti D: niekedy ma z toho pochytí taká depka,ako aj včera večer, nechcem si pripúšťať svoju situáciu, ale niekedy sa to nedá, pekne som si poplakala do vankúša, sama samučičká a zaspala ako bábätko,juj ako ho ja chcem
bleeee, baby, fuj fajčenie D: mne to tak vadí, ja by som to hned zakázala D: a inak viete že môj Miško už dva týždne odoláva? dúfam že to bude natrvalo, inak je veľmi zlatý, robí to kôli bábätku, lebo na tých krabičkách je napísané že fajčenie zabíja spermie,až na to že on je v poriadku, ale nevadí, určite mu to neuškodí