Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nuz...musia sa nejak zivit:-D mali sa lepsie ucit a mohli sediet za PC a pisat na Zdravie:-D
aj ja :D ale nám je dobre, kaderníčky, kozmetičky, nechtárky ale horšie je tým holkám čo to robi
ja som musela...aj ked som sa tam tesila, vzdy si tam oddychnem:-D
hej? to by som ja nikdy nespravila :D ale počkaj, aj ja sa idem objednať, je mi treba
kto by to asi tak mohol byt???:-D:-D
zeby som sa vyspala, nemozem povedat, dnes som odvolala aj tu kozmeticku a nejak to tu budem musiet vydrzat
ale zase vyspala si sa :D a niektorí, čo pracujú dlhšie ako do druhej sa budú tešiť z tvojej prítomnost, keĎ to budeš nadrábať :D
asi mas pravdu:-D a potom aj do prace zaspi:-D vobec som nepocula budik a zobudila som sa o hodinu a pol neskor ako som planovala:-d
kto flámuje, nestíha :-)
ja som telku vobec nestihala, som myslela, ze aspon cez vikend si nieco pozriem a nejak sa to nepodarilo:-D
nie D: a tak sme sa na to s Miškom chystali, ale na jojke šla kriminálka a úplne sme zabudli že máme pozerať niečo iné D:
sestra vravela že vraj to bolo dobré :D