Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
baby, u vás krajšie u nás prší :DD ale na nálade mi to neuberá :D včera som sa ustavila vo fitku a dala som si vypracovať cvičebný plán :D dnes na 7 hodinu večer ma čaká moja precvičovateľka :D držte mi palce aby som si nespravila hanbu
mozno sa aj babieho leta dockame...mne nejak boli hrdlo, ani nie hrdlo, ale mandle alebo co..tazko sa mi prehlta
aj ja sa hlásim. už mám lepšiu náladu. asi preto, že to počasie sa tuším pomaly vylepšuje.
hlasim sa:-D
ahojte holky, kto tu je dnes?
aj ja si myslim...napisala som par mailov s kamoskou, tiez ma kopu roboty ako ja:-D a idem si asi nieco zahrat
to sa neoplatí :D načo:D
ale len chvilu..kym nezacnu chodit a rozpravat:-D:-D
Jaj, este hodinu kocky a idem domov, sa neviem dockat a rozmyslam, ci si mam vytiahnut robotu alebo nie. Ale asi nie, ze??:-D
:-) milujem detičky :D sú také krásne a nevinné
sestranica pre svoju malu dostala hackovane saticky, mala ma vyse pol roka, teda mala v lete, ked ich nosila a este jej kupili k tomu taky klobucik..jaka bola:-D:-D