Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
inak teraz ma napadlo, že ak to má RNG v obchodoch, bude to mať určite lacnejšie
v lekárni som to nezohnala, ale možno v Bratislave to bude, ja som to kúpila v predajni zdravej výživy, máme v Topoľčanoch a celom okolí až jednu :DD inak stálo to 1850,- je to na tri mesiace, už mám druhé balenie
asi to skusim Janka, kupuje sa to v lekarni? Uz sa ale citim lepsie, neviem preco ma striasalo, lebo si myslim, ze horucku nemam. Dala som si ten Panadol, aj dva cajiky vypila
tak krishka aspoň v piatok si urob voľno, nech sa aspoň dva dni pred odchodom potíš.
vieš čo krishka?mne na imunitu zaberá zelený jačmeň, je to prírodné, zarobíš si to s vodou a ráno a večer vypiješ nalačno po dva deci. Je to hnusné ale odkedy to pijem som nemala čo i len soplík
neviem, musim vydrzat, asi sa nadopujem a budem dufat, ze to prejde. Inak lieky na imunitu som brala, tri mesiace v kuse, potom mesiac pauza, dva mesiaca v kuse, mesiac pauza a potom este jeden mesiac brania. Asi nepomohli
tak čo plánuješ krishka??
este mam kopu prace, jednu krabicu papierov, to dnes nestihnem spravit. A k uzavierke este nemam podklady...bohuzial:-((
to hej Barbi, priznávam sa jazdím tiež rýchlejšie ako by sa malo D:
ľudia jazdia ako blázniví nielen v BA. keby boli všetci ohľaduplní , tak by všetko vyzeralo inak.
ale to počasie ma uspáva. strašné.
a krishka ty máš asi naozaj horúčku. nemôžeš si tu uzávierku urobiť dnes a štvrtok a piatok ísť na PN?