Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
:-))) mi zahradku zhaname vacsinou pred dovolenkou alebo nejakou chatovicou:-)))
Miško musí do roboty nosiť rebrík :DDD že kam sa chystáme :DDD
ale mám jednu správu, ktorá ma veľmi potešila, ale vás zaujímať nebude :D v Topoľčanoch je nový servis na Citroen Som rada, a vyzerajú solídne :D
kam sa chystate ked zhanas zahradku?
ti závidím :D ja končím o pol 4 a musím ísť cez mesto , hladám záhradku na auto a o 5 idem cvičiť, náramne sa mi nechce,ale som rad že to mám zaplatené :D tak musím ísť :DD
co ja viem, zas ma boli hlava. Este prsi, mozno aj preto. Uz len pol hodku a idem domov, zalahnem do postele, uz sa tesim
krishka a už ti je lepšie? ešte prší v BA?
ved na to sme tu Janka:-))
Gratulujem Schelly, len tak dalej:-)
gratulujem Schelly :D určite si si ju zaslúžila pilným cvičením :D
Čauteee. Ja som sa prišla pochvaliť :))) Včera som dostala prvu znamku. Jednotku s hviezdičkou :)
aj ja dúfam, dakujem baby že som sa vám mohla vyrozprávať, nechcem vás zaťažovať rodinnými problémami, možno nakoniec naozaj prepsáva u kamoša a sestra o tom vie, možno som len paranoidná :D