Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
hej je pekne, začala som po mesiaci, čo som nemohla cvičiť, a po troch cvičeniach sa cítim lepšie :D taká silnejšia :D ale ja to len tak, v rámci posilnenia celého tela :D
Krishke závidím, tento rok sme neboli nikde D:
nejako si začala znova cvičiť. to je fajn, aspoň niečo pre seba robíš.u vás je tiež tak pekne slnečno?
krishka už je asi aj v Amsterdame, určite sa má super.
fú Barbi, to máš fajn :D ideš na to, žúrka žúrka žúrka :D ja sa chystám cvičiť :D ale tento týždeň ma auto Miško, takže si budem musieť požičiať od svokry, hádam ho bude mať voľné
tak aj ja som bordelárka, ale upracem si izbu vždy jedeň deň cez víkend. za dve hoďky už mám voľno.
možno alebo aj tým že sme rodina bordelárov a ja som na to až moc citlivá :D
haaa ja som vedela, že to pochopíš :-)
no a s tým programom. myslím si, že kebyže žiješ tu v BA,tak by si toľko neupratovala. tu sa dá robiť hocičo. vy tam nemáte toľko možností, takže to bude tým podľa mňa.
tie tri bodky sa mi páčia :DDD Barbi, ty máš super program vždy vymyslený, ja stále len upratujem a upratujem D:
s tou tvojou babičkou ma to mrzí D:
no neviem, či dnes aj stihneme.celý týždeň máme celkom nabitý. idem hneď z roboty za babkou do nemocnice . som vám aj zabudla povedať, že jej už odrezali nohu pod kolenom. infekcia sa jej totiž dostala vyššie. potom idem s Miškom na futbal a večer si ideme sadnúť s kamoškami a zahrať šípky. zrejme zajtra po tenise to oslávime. dáme večeru a .....
som mu napísala smsku :DD že ďakuje, ja tak isto tvojmu, je to fakt populárne meno :DD aj budete nejako oslavovať?
Tak naši Miškovia majú dnes meninky. že všetko najlepšie mu prajem.