Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Janka, aj to by ma lakalo, no momentalne som stale ocarena Amsterdamom:-)) Ale ked budem uz stara, tak si s manzelom ten domcek pri mori kupime a budeme si tam uzivat dochodok:-))
ja som zatiaľ takto nikde nebola, ale keby mám niekde inde bývať ako bývam, tak niekde v plážovom domčeku pri mori :D to by bolo
tam planujeme ist buduci rok, tak sa uz tesim:-) V pondelok pohoda, v utorok sme zazili prave Amsterdamske, chvilu prsalo, chvilu svietilo slnko a takto dokola cely den. A v stredu v Mnichove rano prsalo a fukalo a poobede som uz chodila v kratkom rukave. Keby este snezilo, tak by som zazila vsetky typy pocasia:-))
Ja som bola zasa úplne nadšená z Londýna. Počasie ste mali aké?
bolo uzasne, nadherne, z Amsterdamu som nadsena, chcem tam byvat:-)))
ahojte dievčence :D Inak Barbi, aj mne sa včera téma Ahojte stratila D:
Krishka no ako bolo?
jeee ahoj krishka, tak ako bolo? rozprávaj, preháňaj,...
janka včera ja som nevedela nájsť ahojte, nerozumiem tomu. no a tenis začneme hrať až po 16.10., lebo až vtedy nasadia nafukovačku. dovtedy sme si dali 3krát do týždňa bedmington, takže aspoň niečo.
dobre ranko:-))
no hej, tá je o ničom D: dnes ideš tiež hrať tenis? u vás prší? u nás je špatne aj kávu som si musela spraviť D:
včera som mala na obed cuketové lievance s dusenou zeleninou. zrejme mi to nesadlo, neviem. ale už som sa zľakla, že črevná chrípka na mňa lezie.