Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja som si dnes vybrala masove gulky v rajcinovej omacke a s knedlou. Robia to tu celkom dobre. Uz ide na mna utlm, spala by som...idem na kafe a cigu:-D
no však to. koľkokrát ma už takto oklamali. dnes máme v robote ryžový nákyp. mňam mňam. ja ľúbim sladké jedlá. ale nemôžem to prehánať tiež. teraz udržujem hmotnosť 56kg.
ja uz tomu co hlasia ani neverim...Vonku je super, jedine, ze by bola na vecer burka z toho tepla.
ja neviem, kde sa zasa zamotala. a možno má len veľa roboty.inak hlásili v rádiu, že poobede má pršať, tak ja dúfam, že len trepali, lebo chcem mať dnes tenis.
to je, a ja neviem ako to stiha...minule sme boli v Kauflande, boli cca 2 hodiny, kupila si tam cigi a vecer o siedmej sme sli von a ona si zapalovala poslednu z tej krabicky. A kde mame Jancecku??
tak dve krabičky denne je strašne veľa. ja v priemere 5-10 denne. to ako kedy. a keď nikam nejdeme, tak ani jednu.ale minulé leto som celé nefajčila.
no..mohla som to byt ja. Ja fajcim kdekolvek a kedykolvek, ale nevyfajcim moc, tak 7-10 denne. A ked si to zoberiem, ze som od nejakej piatej hore a spat chodim o desiatej, je to celkom v poho. Kamoska, ta vyjajci 2 krabicky denne, co je uz mylsim, ze dost. Ja som sa nikdy nesnazila s tym prestat, lebo nemam este to odhodlanie. Ak to nebudem mat v hlave, tak sa mi to nepodari.
len tak sa pýtam, že či si to bola ty s kým tu jajboli o tom debatila. lebo aj ja, ale len keď si idem niekam sadnúť večer. proste ani v práci, ani doma nefajčím.
fajcim, preco sa pytas? Je to citit?:-D
no však áno. mohol si ublížiť. mal šťastie.
inak ty fajčíš?