mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ten spenat je super napad :)
no len to musi chciet aj on
juj, normalne som si spomenula, ako za mnou chodil ten moj predtym :) kazducky den prisiel za mnou na internat. vzdy mi nieco fajne doniesol.... a to sme spolu mali "nezaväzny" vztah :) do nicoho sme sa nenutili, cim viac som mu davala najavo, ze mi je s nim dobre, ale mi je to "akoze jedno" tym viac ma chcel :)
janka ak ti to vyjde, tak sa ti zacne najkrajsie obdobie zivota :)
no neviem presne kedy, ale citim ze tento tyzden:-) ale aj tak, on bude mat teraz skuskove:-( tak nebude mat cas, za potom tie korcule... ale teraz dobral lieky, kvoli ktorzm nemohol jest spenat, tak ho zavolam na spenat :-))
juj moje, ake ste mi este mladeeee :)))
ale nie, zartujem. ja mam 25 a niekedy sa citim na 18 :) takze kedy sa to mate stretnut ?
stretnut? tak my sa nestretavame nejak tak, ze len my dvaja, vzdy ked ideme von ako partia... a inak ked pre mna pride na korcule a niekedy ma pride pozriet aj sam... ale mysim, ze pride v dohladnej dobe, lebo po tom sobotnajsom placi...
ja mam 20 a on tiez, vlastne je o pol roka asi mladsi
ozaj,kolko ma este rokov? viem, ze ty mas nejak 21? dobre si pamatam?
no tak preto treba nieco aj urobit :)
kedy sa mate stretnut?
no rasticek je skvely a som rada, ze si to nemyslim len ja, len aby mi ho ziadna neuchmatla:-)))