mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
takze:
ako chcel odomna pusu na privitanie, tak som zacala ze si nezasluzi, lebo je klamar..a on ze hned, co urobil a preco a bla bla.....tak som hned zacala, ze mi klamal ohladom toho mailu ze viem, ze jej pisal a co jej pisal, viete ako sa hnabil? normalne sa HANBIL !! povedala som mu, ze som klikla na jeho mail omylom a mal tam heslo a ze zenska zvedavost mi nedala.....poriadne som mu nalozila baby, keby ste to videli, nebol schopny ani soferovat :) ze co to ma znamenat pusinky a objatia a blbosti....povedala som mu co som mala na srdci, vsetko. aj to ze je hnusny podliak a klamar....
No pis,pis Vitanka.A ako zareagoval??
som tu ale nie na dlho, lebo pride ta moja kamoska, takze to opisem v skratke, ale velmi vystizne:
radanka, urobila som to ako sme sa rozpravali, splechla som mu to rovno do tvare este v aute!
baby caute
Janka,ale nic vazne sa mu dufam nestalo..
jej radanka, rastik mi padol na korculiach a kamoske napisal ze sa chce dat co najskor dokopy, lebo ze chce ist so mnou na korcule, jeeeej:-))))do kelu, vitanka sa nam tu trapi a ja na seba takto myslim
No tak to dufam,ze nieee.Vitanka pisla,ze sa dnes este prihlasi,tak uvidime.
no to aj ja, napata som napata, dufam ze teraz niekde neplace
Som zvedava,ako dopadla Vitanka..
neviem sa k tomu vyjadrit, ten moj pisal podstatne horsie veci... a toto, fakt neviem, urcite to robit nemal, to viem