Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

To je presne styl chlapov-snazit sa to vsetko otocit proti zene a snazit sa to hodit na zenu.Dobre si mu povedala.Ani jemu by sa nepacilo,keby si ty take nieco-ved vies co myslim vypisovala svojmu byvalemu.Chcela by som vidiet,ako by sa tvaril on,ci by z toho bol dva krat nadseny..

vitana

he he radanka, presne sikovnica a mala by to rovno aj so striptizom :) sice len v trenkach ale na zaciatok to staci :)
Janka a co je to ta trombofilia?

meno_ake?

ja som asi taky podobny pripad, ako tvoj priatel. avsak ja som to vyriesila tak, ze som sa sama rozisla s tym dotycnym clovekom. a zistila som, ze lubit dlhodobo, bez toho, aby som mala stavy zalubenosti a lahostajnosti neviem. aspon zatial. ked s niekym som dlhsiu dobu - rok a pol, tak uz nevladzem a musim to proste ukoncit, trapi ma to, ale nedokazem s tym nic robit. som asi prilis vasnivy clovek, naladovy s podobnymi viac-menej negativnymi vlastnostami.

vitana

on na to: ze preboha ved na to uz aj zabudol, ze ju berie ako kamosku a ze je pre neho uz davno pase a potom zacal, ze ten mail mi mohol kludne ukazat aj sam, ze som ho nemusela smirovat! bol trosku nahnevany koli tomu, ale ja som sa nedala, hned som to zasa obratila na to, ze je to jeho vina, ze si tam nemal nechavat heslo :) no bola som hnusna,vam poviem.
ze on ma neoklamal, ze on mi vtedy rozpraval o inej holke, aj viem o ktorej, ale ze sme sa asi nepochopili
,ze nema predomnou co skryvat a ze ci mu ani trosku neverim. tak som povedala, ze po tomto velmi nie....ze ja neverim pre istotu nikomu. potom zacal s tym, ze mi odpusta....ja ze co preboha, ze to ja by som mu mala odpustit a nie on mne....s tymto ma dozral. ze odomna ocakava ospravedlnenie,...tak na to mohol akurat tak zabudnut! nedockal sa ho. dal mi nasilu pusu, a potom sa snazil tvarit normalne. no ked sme prisli domov, dala som mu podmienku, ze nic take sa opakovat nebude, lebo ak ano, nech si ma nepraje, ze mu to nedarujem a ma sa na co tesit! samozrejme ze sa usmial a ze ok, ze pre neho to problem neni.......

radana

Janka,tak teraz si mala jedinecnu prilezitost mu ukazat aka si sikovna zienka-myslim s tymi roztrhnutymi gatami,ze mu ich zasijes :))

jankaaa

radanka tak nejake tie roztrhane gate a este malo krvi boli ale nic vazneho, chvalabohu, lebo on ma este to trombofiliu

radana

Ty ,ty si to dokazala.A predpokladam,ze teraz bude ako baranok,ci sa mylim?Mala si od neho ziadat vysvetlenie,ze co to malo akoze znamenat..