mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ja mu proste poviem, ze nieje podstatne odkial to mam...ze proste mam a nech sa strci. aj tak ma tu na kompe zaskrtnute, ze zapamatat heslo...takze ked nahodim stranku automaticky ho prihlasi a maily sa daju citat!!!!
presne jemu to problem nerobi, ved ide len o maily nie??? idiot jeden hnusny, svina...
Vitanka,tak hod na neho nejaku fintu..
Ale nie Vitanka,len treba hladat..Poznas to-kto hlada,najde. :)
nechcem to nechat len tak, chcem mu to vykricat, ale nemozem mu povedat, ze som to nasla v jeho mailoch....boze historia sa opakuje, to co bolo s jankou......
radanka, ako ti zavidim ze mas krasny vztah, mas asi toho posledneho dobreho muza pod slnkom
Lenze ako vidis,on si s nou chce dalej vypisovat.A naco?
ano, ja by som to tiez napisala, ale "tie svine" rozmyslaju uplne niecim inym...
boze mam chut ho zabit a to sme boli spolu uz tristvrte roka ked jej to pisal
Janka,aj ty si na to Vitanke napisala svoj nazor,co si o tom myslis?Ja som to radsej poslala mailom..
ok,idem pozriet
Vitanka,svoj nazor na to som ti napisala v maile..