mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
To nemyslis vazne.A to mas nejaku starsiu ci novsiu baterku v mobile?Ved este co mame starucky ericson tak v tom nam drzi baterka aj vyse tyzdna,len uz ho nikto nechce,lebo ze vraj je to tehla..Napr.v siemensoch su hnusne slabe baterky.A prave kvoli tomu,ze baterka drzi dlho v nokiach som vyberala nokiu.A aj muz ma nokiu,on s nim malicko telefonuje a jemu drzi baterka aj do styroch tyzdnov..
ja mam nokiu a vydrzi mi fakt tie tri dni a pravdupovediac som este nepocula o baterke ktora by vydrzala tyzden
To je NOKIA.Vseobecne nokie maju dobre baterky,co dlho vydrzia.A ja ho mavam zapaty cely den celu noc,vo bec ho nevypinam a vzdy mi vydrzal aj tri-styri tyzdne a to normalne zvyknem s nim vybavovat veci,ze mesacne nim prevolam aj 800-900 korun.Ale dostava zabrat,ked syn kazdy vecer vyvolava frajerke 4-5 hodin v kuse.Sak uz ich musia usi boliet..
sak mne vydrzi mobil tri dni maximalne, ked volam, to mas aku baterku ze ti tolko vydrzi
Ked by netelefonoval,tak mi vydrzi aj tri-styri tyzdne,ale takto ho musim tyzden co tyzden nabijat.
tyzden?? ved to mas uplne dobreee
Na chvilku som sa odmlcala,lebo mi doprala pracka,tak som to musela ist vyvesat.A este mi dosiel syn pilit usi,ze co to mam za mobil,ze sa to tak skoro vybija,tak som ho hned spamatala,ze ked telefonuje kazdy vecer od 18-tej do22-hej,tak nech sa necuduje,ze mi baterka vydrzi nabita maximalne tyzden.Boze ta mladez :DDDD
no tak kamosku nemohla nechat dlho cakat:-) a co teda chystas ty na vecer?
Vitanka sem dobehla ako vichor a tak nam aj odfrcala.No co uz mlada krv je mlada krv..
dakujem babenky, to plus si vazim :)