mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no ja vstavam o piatej a praca mi zacina o osmej, lebo pol hodina kym sa nachystam, taka polhodina k busu, hodina v buse, potom 20 min. do prace a za chvilku je osem hodin... no vitanka chapem ta, aj ja som vzdy isla nieco povedat a vecne on z toho vysiel ako vitaz... lebo si vedel dobre veci vymysliet... a hneva ma ze si mysli ze je ten vitaz, teda hnevalo, ale uz je to jedno, viem aky je... i ked by som to chcela pocut od neho, ale toho sa nikdy nedockam
ale radanka, poviem ti, ze cim som starsia, tym viac zistujem, ze som bola straaaasne naivana, co sa tyka muzov. Vzdy som si ich nejak vysnivala, s tymi co som chodila, potom ked som postupne zistovala aki naozaj su, bola som strasne sklamana....
Aj teraz, neviem co som si od toho slubovala, ze mu to poviem.....aj tak nakoniec on z toho vysiel ako vitaz....
ahoj Radanka, no noveho asi len tolko, ze pred spanim som sa mu snazila este vysvetlit to smirovanie a som sa aj ospravedlnila. a potom sa ospravedlnil aj on, ale bolo to take nasilu od neho. tak som mu povedala, nech radsej nic nehovori, ze to musi citit a nie hovorit len tak do vetra.....tak bol ticho.
Ahoooj Vitanka,co mas od vcera noveho?
zdravicko babenky, janka ty vstavas tak skoro? sak zacinas na 7:00 nie? to mas tak daleko do prace?
Ahoojte..
ahoj radanka, nejak sa mi stale kazil net:-( ale o osmej tu budem, dufam ze pride aj radanka, krasne rano prajem:-)
Hmmmmmmm :( Mna islo porazit,ked som si raz vybrala v nayke taky krasnucky vysuvaci siemens,manzel mi ho na moje prosikanie kupil,bol drahy jak fras a potom sa stale kazil,baterka mi nevydrzala dlhsie ako 3 dni,no mna islo porazit.Aj som ho reklamovala,ale vsak to by som nerobila nic ine len ho furt nosila do nayky,tak som sa potom na to vykaslala a povedala som si,ze uz sa tak oblbnut nedam..
ja ho tiez pouzivam len na volanie a sms a to uz ani tak casto nevolam a nepisem a este rano na budik...
Manzel mal pred tym taky,ze ho musel kazde 3 dni nabijat,no ale to bolo na nervy.A potom sme zhanali vyslovene nokiu,ale bez fotaku-lebo oni nemozu mat v robote mobil s fotakom a podarilo sa nam zohnat a teraz nema problem.Fakt ho nabija raz za 3-4 tyzdne.No ale on s nim vola iba vynimocne,takze sa ani necudujem.