neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Ahoj Vitanka.tiez som sa cele doobeda nenudila a behala som kade tade vsetko vybavovat,po uradoch...A teraz mam chvilku cas,tak som sa sem strepala :DDD

vitana

ahoj Radanka, prepac, ze som sa vcera uz neozvala, ale bola som zavalena pracou :( dnes to neni o nic lepsie a k tomu je tu este horuuuuco jak v pekle :(
a ty ako? co porabas?

radana

Uz sme si na nu zvykli a myslim,ze aj ona na nas.Ked chceme nieco vypustit z ust,tak sa uz smeje a hovori-no len hovorte,to bude zase nejaka hovadina..Uz si zvykla,ze vela v nasej rodine srandujeme,spociatku to brala vazne a nevedela sa nejak z toho vymotat.. :DD

radana

Sak nevravim ze nie,ved je nam uz ako dcera,je tu den co den 8 hodin,takze..Sice teraz jej zacala skola,tak sa to troska stenci..

vitana

no uz mozme, bol tu sef, dal mi zasa kooopec roboty :( aaaa asi ma vystrie.
no a do tej Nitri, vcera som posielala dalsi zivotopis :) takze predpoklad, ze tam budem pracovat stale rastie Radanka :) a mozno sa stretneme aj na tom autosalone :)

radana

Syn by nas furt daval dokopy s buducimi svatkovcami,ale mne sa do toho akosi nechce.Ved sa tak z videnia pozname a predsa este spolu len chodia,este nie su manzelia.vsetko sa moze casom zmenit...No uvidime...