Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

VECERNICA-vybavuje sa to na Pozemkovom urade.Ja som si to vyhladala na nete,kde patrime pod ktory pozemkovy urad,tam bola aj adresa aj vsetko.Potom som sla na katastralny urad,tam som si vypytala List vlastnictva a Snimok z katastralnej mapy-vsade ma byt kolok a potom som isla na pozemkovy urad a tam som vypisala ziadost a dolozila som tam tento list vlastnictva a snimok z katastralnej mapy a 100 korunovy kolok k tomu a podala som to na podatelni.Ta pani bola straaaasne neochotna,ale nakoniec to zobrala,stale hucala ze musim mat aj nakres z projektu a ja som to pravdaze ze nemala.Nakoniec to zobrala a mne doslo vcera kladne stanovisko a bolo to aj bez projektovej dokumentacie.Na pozemkovom urade som bola minulu stredu a vcera-vo stvrtok mi to doslo.Takze to trvalo tyzden.Ak ta este nieco zaujima napis,poradim ak budem vediet..

radana

Ahojte dievcata.Janka,to sa s tebou tesim,ze vam to tak s Rastikom klape..Janka,neviem ci zacneme so stavbou na buduci rok alebo kedy,ale raz urcite zacneme :DDLen musime dat nejake korunky dokopy..A inak ako sa mate?

vecernica

Radana, ahoj citam tvoje vybavovacky s pozemkamy.Aj mna take caka. Kde a na akom urade sa preklasifikuje ta poda z ornej pody na stabebny pozemok? Na tom pozemokovom?O tej bonite pody viem uz od juna to malo platit.Neochota je up;lne jasna.U nas to je vyslovene o tom ze musis doniest uplatok na to su tie uradnicky zvyknute bohouzial a ked nedonesies tak nechota...Preklasifikovat si to dala z ornej pody?Musela si mat ten nakres? ale o inak povedane projekt stavby? Dali ti to aj bez toho ci cakas na vyjadrenie pol roka?

jankaaa

ahojte baby, no som tu, na chvilku, radanka to je tiez pre mna novinka ze chcete stavat dom:-)tak drzim palce aby sa vydarilo a zadarilo... spala som u rasta a nasi na to neprisli, a dnes chcem spat zas a neviem co uz poviem, ajajaaajaaajjj

vitana

Tak to vam veeeelmi veeeelmi budem drzat palce, aby to vyslo :) ale myslim, si, ze ked vyslo s toto s pozemkom, mohlo to dalej pelne krasne pokracovat :)
hmmm inak, nikdy v zivote som koprofku nevarila :(

radana

Vitanka,s tou stavbou domu je to tak,ze ked boh da,tak aj motyka vystreli..Tak asi tak...Nooo,na koprovku by som ta velmi rada pozvala.. :D