awojky...čo hovorite na kozmetiku od Baley...je účinna?? lebo co som videla v DMku tak to nieje nieco extra drahe..ale neviem či sa to oplati...piste svoje nazory a rady... a co by mi najviac pomohlo na flaky po vyrazkach??? pleaase radte..diikii
Kozmetika Balea
Ja som velmi spokojna z balzanmy na vlasy, aj sprchove gelu su fajn :)nemam ziadne nejake zle reakcie :)
šampóny super,rozmýšlam, že vyskúšam i balzam, aké sňu od balea? mal niekto?
masako, ja teraz pouzivam tvar na tvar od Balea face, vyzivny. a celkovo, aj gel na umyvanie a aj pletovu vodu z tejto rady. a som maximalne spokojna :)
presla som na nu z Avon kozmetiky a plet uplne ina, zdravsia, krajsia.
ale je mozne, ze niekomu sadne, niekomu zas nie..
Mate niekto skusenosti s Balea kremami na tvar?
Čavenko!
Ja používam Baleu už pár rokov, som spokojná. Má dobrú cenu, široký výber výrobkov. Mám s ňou len dobré skúsenosti. Ale to vieš, sme rôzni, takže niekomu môže vyhovovať inému nie. Tak je to vo všetkom.
ja pouzivam od baley iba pripravky na holenie .co sa tyka prekrytia vyrazok, tak asi iba makeupom, alebo kozmetickym zakrokom
marry anne
dnes som ten balzam kupila,vecer vyskusam :)
inak stalo dost ludi pri tych balea vyrobkoch,mozno sa tu inspirovali :D
papaja- je na vlasy normalne a bez lesku, s provitam. B5. vlasy su po nom velmi hebke. a ja si ho nechavam dlhsie, ako je pisane, pouzivam ho ako masku.
no neviem, ci je ta spirala nova, ale asi bude, ked s nou teraz davaju reklamy. ale je vazne dobra.
ano na pery. snad ho este niekde uvidim