awojky...čo hovorite na kozmetiku od Baley...je účinna?? lebo co som videla v DMku tak to nieje nieco extra drahe..ale neviem či sa to oplati...piste svoje nazory a rady... a co by mi najviac pomohlo na flaky po vyrazkach??? pleaase radte..diikii
Kozmetika Balea
Ahaa, tak vďaka :)
Ahaa, tak vďaka :)
na vlasy s radu Balea Professional
Aha, dobre že vravíš.. Na kokosový si dám pozor :) a ktorý je podľa Teba naj, teda ak máš vyskúšané :)
podotknem len ku kokosovemu balzamu na vlasy od balei....velmi pekna vona, ked si ho nanesies...no ako vyprcha po hodine dvoch, dost mi smrdeli vlasky po tom...tak akoby boli plne chemie...:( pffuj...no...mozno inym ne...ale mne ano.inac ostatne vyrobky celkom spoko hlavne co sa tyka ostatnych vyrobkov na vlasky
A ja si dnes idem kúpiť nejaký balzamik na vlasy, na pery aaa ešte čo ma nadchne :))
ahojte,ja som si kupila od Balei sprej na lesk vlasov a gelovy vosk a su uplne super na moje suche vlnite vlasy.Po nanesení mam vlasy jemne a podstane vyrovnane,co bez zehlicky nebolo inak mozne :-D a krasne vonaju...
od kozmetiky balea odporucam krem z vytazkom z UREI na suchu pokozku , nadherne vonia a zostane po nom nadherna pokozka a pritom staci troska kremu . je uzasny :)
Ahoojte chcela by som sa spytat že ktorý sampon ci už Balea alebo Alverde je konkretne alebo najviac pomaha na mastne vlasy? Diky moc.
tie balzamy predavaju vacsinou pri pokladniach a ten kokosovy je total super